Carla Bruni Sarkozy este însărcinată. Tatăl preşedintelui Nicolas Sarkozy a confirmat sarcina

Pal Sarkozy, tatăl preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, a confirmat pentru ediţia de marţi a cotidianului german Bild faptul că nora sa, Carla Bruni-Sarkozy, este însărcinată.

2034 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni Sarkozy este însărcinată. Tatăl preşedintelui Nicolas Sarkozy a confirmat sarcina

Carla Bruni Sarkozy este însărcinată. Tatăl preşedintelui Nicolas Sarkozy a confirmat sarcina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă bucur de venirea pe lume a următorului meu nepot", a declarat Pal Sarkozy pentru Bild, unul din cele mai citite cotidiane din Europa. Nicolas Sarkozy şi soţia lui "nu vor să afle sexul bebeluşului înainte de naştere, dar sunt sigur că va fi o fetiţă şi că ea va fi la fel de frumoasă ca şi Carla", a adăugat Pal Sarkozy.

Luni, invitată la postul de televiziune francez TF1, Carla Bruni-Sarkozy nici nu a confirmat, nici nu a dezminţit că ar fi însărcinată, în momentul în care un jurnalist a ţinut să o "felicite", fără însă a preciza motivul pentru îi transmite acele felicitări.

Prima doamnă a Franţei, care a devenit în ultimele săptămâni subiectul a numeroase zvonuri referitoare la o presupusă sarcină, a fost invitata jurnalului televizat de la ora 13.00, pentru a vorbi despre activităţile pe care le desfăşoară fundaţia ei, care luptă contra analfabetismului.

La sfârşitul interviului, jurnalistul i-a spus: "Ştiu că detestaţi să se vorbească despre viaţa dumneavoastră privată, dar vreau pur şi simplu să vă felicit".

"Vă felicit şi eu", i-a răspuns, râzând, soţia preşedintelui francez.

Presa internaţională - şi în primul rând revista Closer - a publicat în aceste ultime săptămâni numeroase articole referitoare la o posibilă sarcină a primei doamne a Franţei. În urmă cu o săptămână, presa internaţională a afirmat că soţia preşedintelui francez este însărcinată cu gemeni.

În vârstă de 43 de ani, Carla Bruni, fost model, devenită apoi cântăreaţă, are un fiu în vârstă de 10 ani, al cărui tată este profesorul de filosofie Raphaël Enthoven. La rândul său, Nicolas Sarkozy, în vârstă de 56 de ani, are trei fii cu cele două foste soţii ale sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici