Carla’s Dreams a divorţat

Solistul Carla’s Dreams a divorţat în secret

3527 afișări
Imaginea articolului Carla’s Dreams a divorţat

Carla’s Dreams a divorţat

Solistul trupei Carla’s Dreams a divorţat recent în secret de soţia sa, alături de care are şi un copil.

Se pare că succesul în carieră nu vine la pachet cu cel din viaţa privată, Andrei Ţăruş, solistul trupei Carla’s Dreams divorţând în secret de soţia lui Nelea Motricala, cu care are un copil. Cei doi au fost la un pas de divorţ în urmă cu câţiva ani, dar au oprit procesul dorind să mai dea o şansă căsniciei. 

Potrivit ONE, cei doi au divorţat la Chişinău, lăsând avocaţii să se afişeze în faţa judecătorilor. Copilul a rămas în grija mamei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici