Cascadoria teribilistă a unui adolescent pentru un VIDEO pe Snapchat care s-a transformat în TRAGEDIE

Un adolescent din Singapore a murit în timp ce încerca să ducă la bun sfârşit o cascadorie riscantă pentru un video Snapchat, potrivit New York Post.

1309 afișări
Imaginea articolului Cascadoria teribilistă a unui adolescent pentru un VIDEO pe Snapchat care s-a transformat în TRAGEDIE

SALTUL MORTAL al unui adolescent: Cascadoria pentru un video Snapchat care a decurs total eronat

Johnathan Chow, în vârstă de 17 ani, a sărit peste balustrada de la etajul unui mall din Singapore, sperând să aterizeze în siguranţă pe o terasă aflată chiar sub el.

Dar terasa nu a putut susţine greutatea lui Chow şi acesta a căzut prin ghips patru etaje mai jos, accident care a dus la moartea sa, potrivit presei locale din Singapore.

Prietena sa, Ruth, care nu a dorit să fie identificată cu numele său complet, a declarat că a privit tragedia fără să poată face nimic.

“Am crezut amândoi că terasa era făcută din beton, dar când a sărit, a trecut fix prin ea”, a declarat aceasta. “Ştiam că e periculos, dar înainte să îl pot opri, el deja sărise.” 

Ea a spus că adolescentul a venit cu ideea cascadoriei în timp ce cumpărau haine la mall: “Ajută-mă să fac un video pentru Snapchat şi voi sări”, a spus Chow acesteia.

Camerele de supraveghere îi surprind pe cei doi discutând alături de terasă, iar apoi Ruth reacţionează fericită la modul în care Chow face saltul mortal.

“Jur că voiam să sar şi eu să-l ajut dar era prea târziu”, a mai spus aceasta.

La începutul lunii, o altă cascadorie pe reţelele de socializare a dus la moartea unei tinere din Noua Zeelandă când ea şi prietenii săi au încercat să-şi facă un selfie lângă un baraj, însă s-au deschis ecluzele acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici