VIDEO O nouă faţă a lui Donald Trump, surprinsă de camerele de filmat: Preşedintele repeta cu voce tare discursul din Congres, în maşină

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a repetat în maşină, cu voce tare, discursul pe care l-a susţinut ulterior în Congres, scena fiind surprinsă de camerele de luate vederi.

6211 afișări
Imaginea articolului VIDEO O nouă faţă a lui Donald Trump, surprinsă de camerele de filmat: Preşedintele repeta cu voce tare discursul din Congres, în maşină

O nouă faţă a lui Donald Trump, surprinsă de camerele de filmat: Preşedintele repeta cu voce tare discursul din Congres, în maşină (Imagine: Hepta)

Donald Trump a rostit, pe 28 februarie, primul discurs în Congres în calitatea de preşedinte al Statelor Unite.

În momentul plecării de la Casa Albă spre Capitoliu, Donald Trump a început să repete discursul cu voce tare, în maşină, scena fiind surprinsă de camerele de luat vederi.

 

 

 

În discursul din Congres, Donald Trump a pledat pentru consolidarea rolului SUA în lume sub sloganul "Să facem America din nou măreaţă", promiţând măsuri pentru consolidarea economiei şi pentru combaterea infracţionalităţii şi terorismului, discursul din Congres fiind perceput favorabil de 75% dintre americani.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici