Ioan Dîrzu, deputat PSD: Fermierii vor primi toate subvenţiile la timp sau puţin anticipat

Deputatul PSD, Ioan Dîrzu, vicepreşedinte în Comisia pentru Agricultură, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă la Alba Iulia, că fermierii vor primi toate subvenţiile la timp sau chiar anticipat, indiferent de felul acestora, transmite corespondentul MEDIAFAX.

353 afișări
Imaginea articolului Ioan Dîrzu, deputat PSD: Fermierii vor primi toate subvenţiile la timp sau puţin anticipat

Ioan Dîrzu, deputat PSD: Fermierii vor primi toate subvenţiile la timp sau puţin anticipat

„Toate subvenţiile care trebuie să vină, vor veni cu siguranţă la timp sau, dimpotrivă, vor veni puţin anticipat, în aşa fel încât cei care beneficiază de aceste subvenţii, indiferent că sunt pentru creşterea animalelor sau pentru înfiinţarea de culturi agricole, ferme de porci, să poată beneficia la timp, corect, de aceste subvenţii. Nu are rost să dai subvenţii pentru însămânţare în septembrie sau în decembrie”, a spus Ioan Dîrzu, joi, în cadrul unei conferinţe de presă la sediul PSD din Alba Iulia.

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat că ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a spus că există bani pentru subvenţii şi că acestea vor fi primite anticipat de către fermieri.

”Se încearcă să se devanseze cu două - trei săptămâni termenul. La o discuţie cu domnul Daea, chiar în comisie, mi-a spus foarte clar că există banii respectivi şi vor veni la toate capitolele anticipat pentru că aceasta este marea problemă anul acesta şi marile plângeri care vin din teritoriu şi anume că, în momentul în care banii trebuiau să fie trimişi către populaţie, apăreau diverse probleme: suprafaţa nu este reală, diverse controale, parcă erau făcute intenţionat să blocheze acest lucru”, a spus Ioan Dîrzu, care este vicepreşedinte în comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici