Căştile wireless pot fi periculoase în timpul somnului. Un bărbat a fost operat de urgenţă după ce medicii i-au găsit un AirPod în esofag

  • Un american a avut parte de o experienţă neobişnuită după ce a adormit ascultând muzică.
  • Dimineaţa, a observat două lucruri: o durere puternică în piept şi lipsa unei căşti wireless.
  • Medicii l-au operat de urgenţă pentru a scoate casca înghiţită în somn de bărbat.
  • Nu este primul caz: În 2020, un copil de 7 ani a înghiţit un AirPod primit de Crăciun.
2180 afișări
Imaginea articolului Căştile wireless pot fi periculoase în timpul somnului. Un bărbat a fost operat de urgenţă după ce medicii i-au găsit un AirPod în esofag

FOTO: Facebook Bradford Gauthier

Tehnologia ne ajută deseori, iar asta s-a văzut cu atât mai mult pe timp de pandemie. Apar tot mai multe gadgeturi care ne fac viaţa mai uşoară, dar asta nu înseamnă că nu există şi pericole. Iar majoritatea pot fi prevenite prin utilizarea şi depozitarea corectă a device-urilor. Un bărbat din SUA a învăţat asta pe pielea lui.

Totul a început cu o glumă, dar s-a ajuns până pe masa de operaţie. Bradford Gauthier din Worcester, Massachusetts s-a trezit cu o durere neobişnuită în piept, care s-a amplificat atunci când a încercat să bea apă. „Nu puteam să înghit, a trebuit să o scuip în chiuvetă. Scârbos”, a povestit el pe Facebook.

Bărbatul simţea o presiune puternică pe care a pus-o iniţial pe seama gâtului uscat sau activităţii fizice intense din ziua precedentă.

Curând, a observat că îi lipsea ceva: una din căştile sale wireless nu era de găsit. Bradford Gauthier îşi amintea că adormise cu ele în urechi, aşa că a făcut o glumă fără să bănuiască de fapt câtă dreptate avea. „Poate le-am înghiţit în somn”, a comentat el, cu puţin timp înainte de a ajunge la Urgenţe pentru o intervenţie chirurgicală.

Radiografia a confirmat temerile familiei bărbatului, casca fiind poziţionată în partea inferioară a esofagului. Medicii au efectuat o endoscopie de urgenţă, au îndepărtat dispozitivul wireless, iar Gauthier a plecat acasă resimţind doar un disconfort minor, relatează The Indian Express.

„Medicul a spus că e extrem de neobişnuit ca un blocaj să nu fie dureros”, a mai povestit bărbatul pentru WWLP News 22. „Nu mi-a trecut prin cap că dormitul cu căştile ar putea fi un pericol. Am fost, într-adevăr, destul de norocos”, a adăugat el, avertizându-i pe oameni să nu repete greşeala sa.

Mulţi au fost curioşi dacă dispozitivul funcţionează în continuare. „Merge, dar la jumătate din volum. Cu siguranţă a primit o cantitate semnificativă de apă. Sperăm că atunci când se usucă va funcţiona perfect", a răspuns Gauthier râzând.

Nu este primul caz de acest fel. În 2020, un băiat de şapte ani din Georgia a ajuns la spital după ce a înghiţit accidental un AirPod primit de la mama sa de Crăciun. Din fericire, băiatul nu a avut nevoie de nicio intervenţie chirurgicală.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici