Cauza accidentului în care a murit Paul Walker a fost anunţată oficial de Poliţia din Los Angeles

Accidentul în care actorul Paul Walker şi prietenul său, Roger Rodas, au murit pe 30 noiembrie, a fost provocat de viteza excesivă, şi nu de probleme tehnice, a declarat, marţi, şeful Departamentului de poliţie din Los Angeles, la capătul unei anchete care a durat aproape patru luni.

62965 afișări
Imaginea articolului Cauza accidentului în care a murit Paul Walker a fost anunţată oficial de Poliţia din Los Angeles

Accidentul în care a murit Paul Walker a fost cauzat de "viteza inadecvată" - oficial

Automobilul roşu, marca Porsche GT Carrera, condus de prietenul lui Paul Walker, fostul pilot de curse Roger Rodas, rula cu o viteză cuprinsă între 129 şi 150 de kilometri pe oră, înainte ca Rodas să piardă controlul asupra volanului şi să se izbească de un stâlp şi de un copac, în Santa Clarita, California.

"Investigatorii au stabilit că accidentul fatal, produs în urma coliziunii, a fost cauzat de viteza inadecvată la condiţiile de drum", a declarat într-un comunicat Mike Parker, şeful Departamentului de poliţie din Los Angeles.

Paul Walker şi Roger Rodas au murit pe 30 noiembrie, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Rămăşiţele pământeşti ale celor două victime au fost identificate cu ajutorul radiografiilor dentare, întrucât trupurile lor suferiseră arsuri extrem de severe.

Certificatul de deces al actorului Paul Walker, starul francizei "Furios şi iute", confirmă faptul că acesta nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci şi a arsurilor suferite.

Potrivit aceluiaşi document, starul american, care şi-a pierdut viaţa la vârsta de 40 de ani, a ars de viu, la câteva clipe după impact. Moartea sa a fost una rapidă.

În urma decesului actorului Paul Walker, care începuse să lucreze pentru "Furios şi iute 7", cel mai recent lungmetraj din celebra franciză, filmările au fost întrerupte în decembrie 2013, dar vor fi reluate la sfârşitul lunii aprilie, în Abu Dhabi. Paul Walker va apărea în filmul "Furios şi iute 7" cu ajutorul graficii digitale, după rescrierea scenariului.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013 a fost lansat în Statele Unite ale Americii lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Zona de pericol/ Brick Mansions", care va avea premiera în România pe 25 aprilie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici