Ce vor mânca de Paşte astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională

Astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională vor primi în curând mâncarea pentru Paşte. NASA a lansat, joi, o rachetă cu o încărcătură de 3.450 de kilograme. În această încărcătură se află şi trei roboţi şi 63 de sateliţi minusculi pentru cercetare.

517 afișări
Imaginea articolului Ce vor mânca de Paşte astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională

Ce vor mânca de Paşte astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională

Racheta cu mâncare a fost lansată din statul american Virginia. Aceasta va ajunge la timp pentru a-i lăsat pe astronauţi să se bucure de masa de Paşte, care va cuprinde curcan afumat, coaste de porc şi asparagus.

Totodată, astronauţii se vor mai bucura şi de deserturi, precum bomboane de ciocolată şi batoane dulci cu nuci, dar şi biscuţi.

Alături de mâncare, roboţi şi sateliţi, astronauţii vor mai primi şi instrumente pentru măsurarea sănătăţii, precum teste de urină, de verificare a glicemiei şi tensiometre.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici