Cea mai bogată femeie de culoare din lume: Cum arată casele fabuloase şi avioanele lui Oprah Winfrey

A intrat recent în topul celor mai influente celebrităţi din lume, realizat de revista americană Forbes, înregistrând în ultimul an venituri de 290 milioane de euro. Regina media, aşa cum a fost aceasta numită de presa internaţională, a pus capăt emisiunii care a făcut-o celebră dupa 25 de ani de difuzare, săptămâna trecută, în care numeroase staruri au venit să o sărbătorească pe cea considerată drept cea bogată femeie de culoare.

6037 afișări
Imaginea articolului Cea mai bogată femeie de culoare din lume: Cum arată casele fabuloase şi avioanele lui Oprah Winfrey

Cea mai bogată femeie de culoare din lume: Cum arată casele fabuloase şi avioanele lui Oprah Winfrey (Imagine: www.incont.ro)

Cu toate astea, realizatoarea americana nu se va retrage de tot din televiziune, focalizându-şi energia în OWN, postul de ştiri pe care l-a lansat în ianuarie 2011. Are o averea cotată la peste 2,7 miliarde de dolari şi fireşte, îşi poate permite orice extravaganţă. Însă prezentatoarea este totodată cunoscută drept o filantropistă care donează milioane de dolari în scopuri caritabile. Ce avere fabuloasă are faimoasa Oprah Winfrey?

Citeşte mai multe despre casele lui Oprah Winfrey pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici