Cea mai populară coafură: Cocul purtat de Audrey Hepburn în filmul "Mic dejun la Tiffany"

Cocul purtat de actriţa Audrey Hepburn în filmul "Mic dejun la Tiffany/ Breakfast At Tiffany’s", din anul 1961, a fost desemnat cea mai populară coafură din toate timpurile, în urma unui sondaj realizat în saloanele de coafură din Marea Britanie.

1248 afișări
Imaginea articolului Cea mai populară coafură: Cocul purtat de Audrey Hepburn în filmul "Mic dejun la Tiffany"

Cea mai populară coafură: Cocul purtat de Audrey Hepburn în filmul "Mic dejun la Tiffany"

Celebra coafură a actriţei britanice, care a interpretat în acest film rolul frumoasei şi sofisticatei Holly Golightly, a ocupat prima poziţie în topul 10 al celor mai solicitate coafuri în saloanele din Marea Britanie, informează express.co.uk.

Se pare că tunsorile din anii '50 şi '60 sunt din nou la modă în zilele noastre.

Buclele blonde făcute celebre de actriţa Marilyn Monroe ocupă poziţia a doua în acest top, iar coafura băieţească, într-o nuanţă de blond închis, cu părul drept şi aranjat într-o parte, făcută celebră de modelul britanic Twiggy s-a clasat pe locul al treilea.

Ariel, sirena roşcată creată de studiourile Disney, ocupă locul al patrulea, iar Jennifer Aniston ocupă poziţia a cincea graţie coafurii "The Rachel", denumită astfel după personajul pe care actriţa americană l-a interpretat în serialul "Prietenii tăi/ Friends".

Victoria Beckham (Posh Spice) s-a clasat pe locul al şaselea, cu celebrul ei "Pob", iar părul negru, drept şi lung purtat de cântăreaţa Cheryl Cole a ocupat poziţia a şaptea.

Roşul combinat cu nuanţe mai deschise purtat de cântăreaţa Rihanna reprezintă culoarea cea mai copiată în 2011 şi ocupă poziţia a opta. Pe următoarele două locuri s-au clasat coafurile lansate de actriţele Demi Moore şi Eva Longoria.

Sondajul a fost realizat de The Hairdressing Council, asociaţia coaforilor din Marea Britanie, pentru a marca lansarea pe DVD şi pe alte suporturi media, în Marea Britanie, a filmului "O poveste încâlcită/ Tangled", al 50-lea film de animaţie marca Disney.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici