Ceas unicat creat din cenuşă şi rocă din vulcanul Eyjafjallajökull, lansat de o companie elveţiană

Un ceas unicat creat din rocă şi cenuşă din vulcanul islandez Eyjafjallajökull va fi lansat de o companie de produse de lux elveţiană.

37 afișări
Imaginea articolului Ceas unicat creat din cenuşă şi rocă din vulcanul Eyjafjallajökull, lansat de o companie elveţiană

Ceas unicat creat din cenuşă şi rocă din vulcanul Eyjafjallajökull, lansat de o companie elveţiană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Norul de cenuşă provocat de erupţia vulcanului Eyjafjallajökull a perturbat traficul aerian în ultimele zile, în Europa.

"Dincolo de sutele de ştiri despre acest subiect şi de impactul vizual al imaginilor care au paralizat planeta, cadranul ceasului Eyjafjallajökull-ADN se vrea un reminder al vanităţii cu care oamenii tratează timpul", potrivit firmei Romain Jerome.

Modelul unicat, pentru care compania elveţiană nu a specificat deocamdată şi un preţ, va fi vândut împreună cu un certificat care atestă autenticitatea cenuşei şi a rocii vulcanice folosite pentru crearea lui.

Ceasul face parte din colecţia "ADN" dedicată unor legende celebre, în care Romain Jerome a mai lansat modelul Titanic-DNA, la fabricarea căruia s-a folosit oţel ruginit de pe Titanic, şi Moon Dust-DNA, al cărui cadran conţine praf de pe Lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici