Cele mai importante roluri din cariera lui Robin Williams - VIDEO

Robin Williams, care a murit la vârsta de 63 de ani, a avut numeroase roluri în filme de comedie, dar şi drame, care l-au făcut cunoscut în lumea întreagă.

2995 afișări
Imaginea articolului Cele mai importante roluri din cariera lui Robin Williams - VIDEO

Robin Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel mai cunoscut rol al lui Robin Williams este şi cel care i-a adus Premiul Oscar, doctorul Sean Maguire din "Good WIll Hunting".

Robin WIlliams a mai fost nominalizat de trei ori la Premiul Oscar, pentru rolurile din “Regele Pescar”, “Cercul poeţilor dispăruţi” şi “Bună dimineaţa, Vietnam”.

Robin Williams a fost distins cu numeroase premii în afară de Oscar, primind de 6 ori Globul de Aur. Pentru filmele "Bună dimineaţa, Vietnam" (1987), "Regele Pescar" (1991) şi "Mrs. Doubtfire" (1993) a fost distins cu Globul de Aur la categoria "cel mai bun actor într-un film de comedie sau musical".

10 dintre cele mai bune roluri ale lui Robin Williams:

"The Birdcage" (1996)

"Hook” (1991)

"Patch Adams" (1998)

"Jack" (1996)

"Moscow on the Hudson" (1984)

 "Aladdin" (1992)

"Good Morning Vietnam" (1987)

"Mrs. Doubtfire" (1993)

"Good Will Hunting" (1997)

"Dead Poet's Society" (1989)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici