Cele mai MODERNE cadouri de Crăciun: căciuli stereo, mănuşi touchscreen sau pantaloni încălziţi cu baterii

Ce te faci atunci când vrei să faci un cadou unei persoane ce adoră tehnologia, vrea să fie în ton cu ultimele tendinţe, dar în acelaşi timp iubeşte la nebunie sărbătorile de iarnă? Noi ţi-am uşurat considerabil munca de cercetare, astfel că îţi oferim câteva variante de gadgeturi numai bune de oferit şi folosit iarna.

2604 afișări
Imaginea articolului Cele mai MODERNE cadouri de Crăciun: căciuli stereo, mănuşi touchscreen sau pantaloni încălziţi cu baterii

Cele mai MODERNE cadouri de Crăciun: căciuli stereo, mănuşi touchscreen sau pantaloni încălziţi cu baterii

Chiar dacă vremea de afara nu pare asemănătoare cu una specifică iernii, ştim bine că soarele nu va mai sta mult pe cer. Drept urmare, un cadou potrivit ar fi o...căciulă. Nu vorbim însă despre una simplă, ci mai degrabă despre o căciulă ce dispune de difuzoare stereo încorporate, cum este cazul celei oferite de Cellularline, HI-FUN sau Celly. Minunăţiile respective beneficiază şi de un microfon încorporat, precum şi de un buton pentru primirea apelurilor, astfel încâ purtătorul să nu mai fie nevoit să ţină telefonul la ureche pe durata convorbirilor telefonice.

Un alt cadou pe care iubitorii de nou îl vor aprecia este şi următoarea pereche de mănuşi hi-tech. Aparent normale, acestea sunt concepute special pentru a permite manevrarea ecranelor tactile. Făcute din piele naturală, unele modele sunt prevăzute cu Bluetooth, astfel că vor începe să vibreze atunci când cel care le poartă va primi un apel. Mănuşile "inteligente" vin la pachet şi cu o baterie ce are autonomia de 10 zile (în mod stand-by).

Şi dacă tot am adus vorba de baterii, ştim foarte bine că acestea îşi pierd din rezistenţă în perioada sezonului rece. Soluţia vine sub forma unui cadou pentru cei care nu se pot despărţi de telefonul mobil - un acumulator extern cum este cazul modelului Winter, conceput special pentru a face faţă temperaturilor scăzute.

Cei care nu sunt mari amatori de iarnă şi o privesc de la geam pot primi de Crăciun un cadou pe măsura personalităţii lor. Este vorba despre cana ToastmyMUG, un recipient care îţi permite să îţi introduci mâinile în orificii special create, în timp ce savurezi o cafea sau un ceai cald.

Cei care se vor încumeta să iasă afară prin nămeţi ar putea primi de Crăciun cadoul perfect: o pereche de mănuşi încălzite cu baterii, bune şi pentru cei care au o motocicletă sau bicicletă şi nu le este teamă să o folosească. În plus, pot alege şi o pereche de pantaloni încălziţi tot cu baterii.

 

Iată aşadar câteva variante de cadouri moderne, utile şi practice, cu care să-i surprinzi pe cei dragi de Crăciun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici