Cenuşa iubitei lui Oscar Pistorius va fi aruncată în ocean

Cenuşa Reevei Steenkamp, modelul sud-african ucis de campionul paralimpic Oscar Pistorius, va fi aruncată în ocean, în apropiere de Cape Town, a declarat unchiul tinerei.

685 afișări
Imaginea articolului Cenuşa iubitei lui Oscar Pistorius va fi aruncată în ocean

Reeva Steenkamp (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reeva Steenkamp a fost ucisă de Pistorius la 14 februarie şi incinerată la 19 februarie. Cenuşa ei va fi aruncată în oceanul Atlantic, în apropiere de plaja Bloubergstrand, în faţa muntelui Table, unde a fost aruncată anterior şi cenuşa bunicului ei.

"Reeva a fost foarte apropiată de bunicul ei, tatăl meu. Ea a dorit ca după ce moare cenuşa să fie dispersată acolo unde a ajuns şi cea a tatălui meu", a precizat Michael Steenkamp.

El a precizat că părinţii Reevei, Barry şi June, în vârstă de 69, respectiv 66 de ani, riscă să îşi piardă casa din Port Elizabeth. "Nu ştiu exact motivul, dar proprietarul le-a dat un preaviz. Vrea să vândă casa. Reeva îşi ajuta părinţii din punct de vedere financiar", a adăugat Michael Steenkamp.

Părinţii Reevei intenţionează să depună plângere în civil împotriva lui Pistorius pentru a reclama daune.

Michael Steenkamp nu a confirmat însă informaţiile conform cărora tatăl Reevei ar vrea să discute personal cu Pistorius. "Nu ştiu. Vorbesc cu ei în fiecare zi, dar nu ştiu. Le ofer cât de multă linişte se poate", a explicat el.

Reeva Steenkamp, în vârstă de 29 de ani, a fost împuşcată de Oscar Pistorius, în plină noapte, cu o armă cu calibrul de 9 milimetri. Sportivul a declarat că a crezut că femeia era un hoţ ascuns în toaletă. Pistorius a tras prin uşă. Parchetul susţine că sportivul şi iubita sa s-au certat înainte de ceea ce Pistorius a calificat drept un tragic accident.

În toate comunicatele remise în numele său şi în toate declaraţiile apropiaţilor se arată că Pistorius este profund afectat de moartea Reevei, tânără cu care avea o relaţie din luna noiembrie şi de care era foarte îndrăgostit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici