Charlie Sheen intenţionează să îşi publice memoriile

Actorul american Charlie Sheen intenţionează să îşi publice memoriile într-un volum care va relata diverse aspecte legate de viaţa şi cariera sa după ce a fost diagnosticat cu HIV, informează contactmusic.com.

302 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen intenţionează să îşi publice memoriile

Charlie Sheen intenţionează să îşi publice memoriile (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Starul american a dezvăluit public faptul că este seropozitiv, într-un interviu acordat unui post de televiziune american, marţi, în care a precizat că a fost diagnosticat cu HIV în anul 2011.

Charlie Sheen a precizat, de asemenea, că a decis să facă acel anunţ pentru a pune capăt unor tentative de şantaj din partea unora dintre fostele sale iubite, care ar fi obţinut deja peste 10 milioane de dolari de la el în schimbul tăcerii lor.

"Simt că m-am eliberat din această închisoare, astăzi", a declarat Charlie Sheen în emisiunea "Today" prezentată de Matt Lauer.

Potrivit unor surse citate de ETonline.com, Charlie Sheen se pregăteşte să facă noi dezvăluiri despre drama prin care a trecut într-o autobiografie, pe care managerul său, Mark Burg, o prezintă în această perioadă mai multor edituri americane.

Pe lângă descoperirea faptului că este infectat cu HIV, starul american vorbeşte în acest volum de memorii despre realizările şi eşecurile din viaţa personală, despre destrămarea căsătoriilor sale cu modelul Donna Peele, actriţa Denise Richards şi agentul imobiliar Brooke Mueller, dar şi despre eşecul profesional din 2011, când a fost concediat din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", după un "război al declaraţiilor" cu Chuck Lorre, creatorul acestui show TV.

În acelaşi interviu de marţi, Charlie Sheen a spus că eşecul din 2011 nu a fost cauzat de diagnosticarea sa cu HIV: "Aş vrea să pot să dau vina pe asta, dar n-ar fi adevărat. S-a întâmplat după aceea".

Actorul a spus că predilecţia sa pentru prostituate, pe care le invita în vila lui din Los Angeles, în timp ce încerca să se obişnuiască, în secret, cu faptul că era seropozitiv a reprezentat o mare greşeală, cauzată de luarea unor "decizii cu adevărat proaste", ce au avut la bază dependenţa sa de droguri şi de alcool.

Cu toate acestea, Charlie Sheen spune că le-a informat pe toate partenerele sale sexuale în legătură cu faptul că este seropozitiv, inclusiv pe două femei cu care a întreţinut raporturi sexuale neprotejate după diagnosticare. Una dintre aceste două femei, infirmiera Amanda Bruce, a declarat în emisiunea de televiziune "Dr. Oz", prezentată de medicul Mehmet Oz, că starul hollywoodian a fost "foarte deschis", avertizând-o în legătură cu starea lui de sănătate, înainte de a întreţine raporturi sexuale.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Charlie Sheen a fost căsătorit de trei ori: cu Donna Peele, în perioada 1996-1996, cu actriţa Denise Richards, în perioada 2002 - 2006, şi cu actriţa Brooke Mueller, în perioada 2008 - 2011. Charlie Sheen s-a logodit cu o actriţă porno, Brett Rossi, de Ziua Îndrăgostiţilor din 2014, în timpul unei vacanţe în Hawaii. Relaţia lor s-a încheiat după câteva luni, în octombrie 2014.

Starul american are cinci copii: Cassandra Estevez, în vârstă de 30 de ani, care provine din relaţia cu iubita din liceu a actorului, Paula Profit; fiicele Sam, în vârstă de 11 ani, şi Lola, în vârstă de 10 ani, cu actriţa Denise Richards; gemenii Bob şi Max, în vârstă de şase ani, cu Brooke Mueller.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici