Chris Brown a dezvăluit de ce a agresat-o pe Rihanna: "M-am simţit ca un monstru"

Cântăreţul american se destăinuie în faţa publicului într-un nou documentar biografic, intitulat "Welcome To My Life/ Bine ai venit în viaţa mea", în care vorbeşte şi despre incidentul dintre el şi fosta sa iubită, Rihanna, potrivit hollywoodlife.com.

13268 afișări
Imaginea articolului Chris Brown a dezvăluit de ce a agresat-o pe Rihanna: "M-am simţit ca un monstru"

Chris Brown a dezvăluit de ce a agresat-o pe Rihanna: "M-am simţit ca un monstru"

La şapte ani după incident, Brown recunoaşte că încă este "bântuit" de atacul asupra fostei iubite, Rihanna.

Chris Brown, în vârstă de 26 de ani, este sincer cu fanii în cel mai nou documentar despre viaţa sa, care se axează pe anii neliniştiţi din viaţa artistului, filmările dezvăluind partea emoţională şi sensibilă a acestuia.

În trailerul documentarului, pot fi observate vedete care laudă ascensiunea profesională a acestuia, transformarea dintr-un copil normal în unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi ai vremii. Vedete precum Usher, Jennifer Lopez şi Rita Ora îşi fac apariţia în "Welcome To My Life", pentru a vorbi despre talentul lui Brown, dar lucrurile iau o întorsătură întunecată când subiectul deviază la atacul asupra Rihannei, iubita artistului R&B de la acea vreme (2009 - n.r.).

Brown îşi aminteşte momentul atacului, dar şi perioada depresivă care i-a succedat.

"Am ajuns din vârful lumii şi de la hituri number one la a fi inamicul public numărul unu", recunoaşte acesta în trailer.

"M-am simţit ca un monstru. M-am gândit chiar şi la sinucidere. Nu dormeam, nu mâncam, doar mă drogam", dezvăluie în continuare cântăreţul.

"A fost cea mai rea zi din viaţa mea şi probabil şi a lui. Mă simţeam de parcă urma să îmi pierd copilul", a declarat Joyce, mama lui Chris Brown.

Data la care va fi lansat documentarul nu a fost momentan anunţată.

Agresiunea comisă de Chris Brown asupra Rihannei, cântăreaţa R&B în vârstă de 28 de ani, originară din Barbados, a lăsat-o pe aceasta cu chipul însângerat şi tumefiat. Violenţa acestui atac a şocat atât fanii, cât şi reprezentanţii industriei muzicale, care îl considerau pe Chris Brown un model de comportament şi a generat dezbateri aprinse despre violenţa domestică în interiorul cuplurilor tinere.

Incidentul a avut loc după o petrecere desfăşurată înainte de gala premiilor Grammy, care a avut loc pe 8 februarie, 2009. Din acest motiv, atât Chris Brown, cât şi Rihanna şi-au anulat prezenţa la gală, în ultimul moment.

Potrivit dosarului dezvăluit public de poliţie, cei doi artişti s-au certat în maşină, după ce Rihanna a citit un mesaj foarte lung, trimis de o altă femeie, pe telefonul lui Brown. Brown a încercat să o împingă pe Rihanna afară din maşină, dar nu a reuşit, deoarece iubita lui purta centura de siguranţă. Brown a agresat-o apoi pe Rihanna, lovind-o cu capul de geamul maşinii şi apoi, repetat, peste faţă, murdărind interiorul maşinii şi hainele artistei de sânge. Potrivit constatării poliţiei americane, cântăreaţa avea gura plină de sânge.

Muzicianul american a fost condamnat la efectuarea a 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi la cinci ani de supraveghere judiciară, pentru fapta comisă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici