Cinci persoane au fost împuşcate în timpul unui concert susţinut de Chris Brown

Cinci persoane au fost rănite prin împuşcare în timp ce rapperul american Chris Brown susţinea un concert privat în oraşul San Francisco.

527 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane au fost împuşcate în timpul unui concert susţinut de Chris Brown

Cinci persoane au fost împuşcate în timpul unui concert susţinut de Chris Brown (Imagine: tmz.com)

Poliţia locală afirmă că, în urma acelor schimburi de focuri, cinci persoane au fost rănite în apropiere de un club în care rapperul Chris Brown susţinea un concert, în timpul unei petreceri private, în San Francisco, informează hollywoodreporter.com.

Împuşcăturile au avut loc la primele ore ale dimineţii de duminică, însă rapperul nu a fost rănit.

Potrivit cotidianului San Jose Mercury News, incidentul s-a produs în clubul Fiesta din San Jose, o suburbie a oraşului San Francisco.

Mai multe înregistrări video realizate cu telefonul mobil, publicate pe site-ul TMZ.com, îl arată pe Chris Brown care se opreşte brusc din cântat în momentul împuşcăturilor. Rapperul a fost scos foarte repede de pe scenă, protejat de gărzile sale de corp, în timp ce participanţii la acea petrecere, cuprinşi de panică, s-au înghesuit pe podea, încercând să se ascundă sub mese.

Poliţia locală spune că cinci persoane au fost rănite cu arme de foc, însă medicii afirmă că pacienţii vor supravieţui. Mai mulţi suspecţi au fost deja reţinuţi de forţele de poliţie.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Fortune", un material discografic lansat în 2012 şi care i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy din 12 nominalizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici