Cindy Crawford cere şcolilor din Malibu să renunţe la silicon. Top-modelul american şi-a retras copiii de la Malibu High School

Top-modelul american Cindy Crawford a cerut şcolilor din Malibu (SUA) să renunţe imediat la silicon, întrucât acest material cu rol izolant, aplicat pe marginile exterioare ale ferestrelor şi uşilor, ar conţine substanţe nocive pentru profesori şi elevi.

405 afișări
Imaginea articolului Cindy Crawford cere şcolilor din Malibu să renunţe la silicon. Top-modelul american şi-a retras copiii de la Malibu High School

Cindy Crawford (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Renumitul model american şi soţul ei, Randy Gerber, i-au retras deja pe cei doi copii ai lor de la Malibu High School (MHS), după ce au auzit teoria potrivit căreia izolaţia cu silicon a ferestrelor de la MHS şi din alte şcoli din Malibu ar fi asociată cu cancerul, informează tmz.com.

Cindy Crawford a participat alături de alţi părinţi la un protest organizat în faţa Bibliotecii publice din Malibu şi a cerut autorităţilor să testeze materialul cu rol de izolator folosit în liceele din zonă şi, în cazul în care rezultatele vor fi pozitive, să fie îndepărtat.

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Cindy Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Ea este căsătorită cu fostul model Randy Gerber, din 1998, şi au împreună doi copii - Presley Walker, născut pe 2 iulie 1999, şi Kaia Jordan, născută pe 3 septembrie 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici