Cindy Crawford va lansa o carte în care va împărtăşi secretele carierei sale

Fostul top-model Cindy Crawford, în vârstă de 48 de ani, va lansa în 2015 o carte în care va împărtăşi secretele carierei sale de succes, informează femalefirst.co.uk.

118 afișări
Imaginea articolului Cindy Crawford va lansa o carte în care va împărtăşi secretele carierei sale

Cindy Crawford (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cindy Crawford a precizat că volumul, care va apărea la prestigioasa editură Rizzoli şi care nu are deocamdată un titlu, va fi mai mult decât o înşiruire de fotografii.

"Nu va fi doar o carte cu poze de pus pe măsuţa din living, deşi conţine şi fotografii. Nu este o biografie, ci un fel de carte-hibrid. Va apărea în toamnă, înainte să împlinesc 50 de ani (pe 20 februarie 2016, n.r.)", a spus fostul top-model american.

Cindy Crawford, care a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega, a lansat în ultimii ani mai multe produse proprii, inclusiv o gamă de produse cosmetice intitulată Meaningful Beauty.

Cindy Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Ea a ocupat poziţia a treia în clasamentul "40 Hottest Hotties of the 90s" alcătuit de televiziunea VH1. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici