Cine va fi Marc Antoniu în Cleopatra Angelinei Jolie?

Actriţa americană Angelina Jolie o va interpreta pe Cleopatra, într-un nou lungmetraj care o va readuce pe marele ecran pe legendara regină egipteană. Rolul lui Marc Antoniu ar putea fi jucat de actori precum Brad Pitt, George Clooney, Daniel Craig sau Colin Firth.

311 afișări
Imaginea articolului Cine va fi Marc Antoniu în Cleopatra Angelinei Jolie?

Cine va fi Marc Antoniu în Cleopatra Angelinei Jolie? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Spre deosebire de Cleopatra celebrei Elizabeth Taylor din 1963, noul proiect cinematografic va avea la bază un scenariu adaptat după biografia "Cleopatra: A Life", scrisă de Stacy Schiff, şi se va axa pe viclenia legendarei regine în politică şi în afaceri.

Rolul lui Marc Antoniu ar putea fi interpretat de Brad Pitt, potrivit www.people.com. Jolie are o relaţie de mai mulţi ani cu Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith".

Un alt actor care ar putea fi partenerul Cleopatrei pe marele ecran este George Clooney, un prieten apropiat actriţei americane.

Un alt candidat pentru rolul lui Marc Antoniu este Daniel Craig, cunoscut mai ales pentru interpretarea lui James Bond.

Colin Firth, recompensat luna trecută cu premiul Oscar pentru interpretarea sa din filmul "Discursul regelui", este cel de-al patrulea actor care ar putea fi partenerul Angelinei Jolie în "Cleopatra".

Actriţa americană a mărturisit că vrea să joace rolul reginei egiptene într-un mod cu totul diferit faţă de Elizabeth Taylor, susţinând că nu ar putea fi niciodată la fel de "drăguţă" ca celebra ei predecesoare. "Voi juca un rol diferit faţă de cel interpretat de Elizabeth Taylor, însă eu nu aş putea fi niciodată la fel de drăguţă aşa cum era ea. Încercăm să descoperim adevărul despre ea (Cleopatra, n.r.), considerând-o un lider, fără să o vedem ca pe un sex-simbol, deoarece nu a fost aşa ceva. Nu a avut mulţi amanţi, poate doar doi, iar aceştia au fost singurii bărbaţi cu care a avut copii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici