Cluj: Peste 6.000 de fani au venit la concertul lui James Blunt. Artistul a fost purtat pe braţe de public - FOTO, VIDEO

Peste 6.000 de spectatori au asistat, vineri seară, la noua Sală Polivalentă din Cluj-Napoca, la concertul lui James Blunt, artistul britanic fiind purtat pe braţe de public în timpul show-ului, de pe scenă până în capătul sălii, transmite corespondentului MEDIAFAX.

1001 afișări
Imaginea articolului Cluj: Peste 6.000 de fani au venit la concertul lui James Blunt. Artistul a fost purtat pe braţe de public - FOTO, VIDEO

James Blunt (Imagine: Razvan Toderasc/ Mediafax Foto)

James Blunt a susţinut, vineri seară, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, un concert de aproape două ore în cadrul festivalului TIMAF, care a făcut parte din turneul mondial de promovare a noului său album ”Moon landing 2014”, în faţa a peste 6.000 de fani.

După ce a cântat câteva piese la început, Blunt s-a adresat mulţimii în limba română, spunând ”Salut, Cluj”, iar pe parcursul show-ului a mai folosit cuvinte româneşti: ”Bună seara, Cluj”, ”Mulţumesc” şi a încheiat cu ”Noapte bună”.

Artistul britanic a glumit pe seama înălţimii sale şi a spus că şi-a adus o chitară mai mică pentru a părea el mai înalt şi i-a trimis în fundul sălii pe membrii band-ului care l-au acompaniat, pentru a ieşi el în evidenţă.

James Blunt a interpretat în timpul concertului, ajutându-se de chitară şi pian, atât piese mai vechi, fredonate şi şi de publicul prezent, cum au fost ”Goodbye my lover” şi ” You’re beautiful”, cât şi piese de pe noul album ”Moon landing”.

Momentul culminant al serii a fost cel în care artistul, aflat pe scenă, s-a lăsat purtat pe braţe de fani până în capătul sălii el susţinând că publicul clujean a fost ”extraordinar”.

”Este o plăcere să mă aflu la Cluj, pentru prima oară, sunteţi extraordinari, mă bucur că văd atâtea feţe zâmbitoare, vă mulţumesc că aţi venit”, a spus James Blunt.

Concertul a avut loc în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania - TIMAF, preţul biletelor fiind cuprins între 125 de lei şi 250 de lei. În deschiderea concertului a cântat trupa românească Les Elephants Bizarres.

James Blunt este un cântăreţ şi compozitor britanic născut în 1974, fiind cunoscut mai ales pentru piesele sale “You’re beautiful” şi „Goodbye my lover”. De-a lungul carierei sale, a scos patru albume, ultimul anul trecut, intitulat "Moon landing”, şi a vândut peste 20 de milioane de albume. Artistul a câştigat de două ori Brit Awards, tot de două ori MTV Video Music Awards şi a fost de cinci ori nominalizat la Premiile Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici