Coincidenţă fără precedent! Numerele câştigătoare la loto din Israel, identice cu cele extrase cu o lună în urmă

Cele şase numere câştigătoare la loto în Israel sunt exact aceleaşi de luna trecută, a informat, duminică, cotidianul Y-Net.

182 afișări
Imaginea articolului Coincidenţă fără precedent! Numerele câştigătoare la loto din Israel, identice cu cele extrase cu o lună în urmă

Coincidenţă fără precedent! Numerele câştigătoare la loto din Israel, identice cu cele extrase cu o lună în urmă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numerele 13, 14, 26, 32, 33 şi 36 au fost extrase la tragerile din 16 octombrie şi 21 septembrie, un astfel de rezultat fiind, din punct de vedere statistic, improbabil.

Pentru ultima tragere, numărul suplimentar a fost 2 şi trei jucători au câştigat fiecare echivalentul a 1,12 milioane de dolari. Pentru tragerea din 21 septembrie, numărul suplimentar a fost 1, dar niciun jucător n-a completat grila corectă.

Conducerea loteriei israeliene a crezut iniţial că a fost vorba de o eroare provocată de un incident tehnic dar, după verificări, a confirmat că este vorba de o coincidenţă surprinzătoare, fără precedent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici