Comedia "Mare şi tare" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Comedia "Mare şi tare", regizată de Etan Cohen, care îi are în distribuţie pe actorii Will Ferrell şi Kevin Hart, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 655.264 de lei şi 34.357 de spectatori.

299 afișări
Imaginea articolului Comedia "Mare şi tare" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Comedia "Mare şi tare" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top

Filmul reuneşte pe marele ecran doi actori de comedie foarte iubiţi de publicul nord-american: Will Ferrell, care interpretează rolul unui milionar trimis la închisoare pentru fraudă fiscală şi care apelează la unul dintre angajaţii lui de culoare, interpretat de Kevin Hart, pentru a-l învăţa toate trucurile de care va avea nevoie pentru a supravieţui pe durata încarcerării. Pelicula este distribuită în România de Freeman Entertainment.

Locul al doilea în box office-ul românesc de weekend a revenit peliculei "Insurgent", al doilea lungmetraj din franciza inspirată din trilogia "Divergent", scrisă de romanciera Veronica Roth, care a pierdut poziţia de lider. Filmul a înregistrat încasări de 563.579 de lei şi 26.783 de spectatori. Demascaţi ca fiind Divergenţi - oameni care nu se încadrează într-una dintre cele cinci categorii ("facţiuni") ale societăţii - Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facţiunii Erudiţilor. În timp ce grupurile de trădători Neînfricaţi, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele oraşului Chicago în căutare de Divergenţi, Tris şi Four străbat oraşul în speranţa de a-şi găsi aliaţi printre membrii facţiunilor Prieteniei, Abnegaţiei, Candorii şi Neînfricaţilor, precum şi din rândurile rebelilor fără facţiune, potrivit site-ului cinemagia.ro. Filmul este distribuit în România de InterCom Film Distribution.

Filmul de animaţie "Acasă/ Home", regizat de Tim Johnson şi produs de studiourile DreamWorks Animation, a debutat în box office-ul românesc de weekend pe locul al treilea. Filmul, care prezintă un grup de extratereştri ce caută refugiu pentru a scăpa de duşmanii lor, ascunzându-se pe Pământ, a avut încasări de 332.507 lei. Când Pământul este cucerit de extrem de încrezătorii Boov, o rasă extraterestră în căutarea unui nou loc pe care să-l considere cămin, toţi oamenii sunt mutaţi dintr-odată, în timp ce toată rasa Boov este ocupată cu reorganizarea planetei. Dar, când o fată plină de resurse, Tip, reuşeşte să evite capturarea, ea se trezeşte complicea accidentală a unui Boov alungat, pe nume Oh. Cei doi fugari îşi dau seama că sunt mult mai multe în joc decât relaţiile intergalactice şi pornesc în călătoria vieţii lor. Animaţia a înregistrat 17.171 de spectatori de vineri până duminică şi este distribuită în România de Odeon Cineplex.

"Ţinta: Preşedintele/ Big Game", de Jalmari Helander, cu Samuel L. Jackson, Ray Stevenson şi Onni Tommila, s-a situat pe locul al patrulea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 291.306 lei. Când Air Force One este doborât de terorişti, iar preşedintele Statelor Unite ale Americii este forţat să rătăcească prin sălbaticie, există o singură persoană care îl poate salva - un băiat de 13 ani pe nume Oskari. Aflat în pădure la vânătoare, o misiune ce trebuie să îi dovedească maturitatea în faţa rudelor sale, Oskari este pe urmele unui cerb, însă dă în schimb peste cel mai puternic om de pe planetă, aflat într-o capsulă specială de salvare a aeronavei. Cu teroriştii pe urme, gata să pună mâna pe "marele premiu", neaşteptatul duo trebuie să îşi unească forţele pentru a scăpa. În vreme ce liderii de la Pentagon urmăresc cu nerăbdare întreaga aventură prin intermediul transmisiilor prin satelit, ţine doar de preşedinte şi de noul său ajutor să supravieţuiască celor mai grozave 24 de ore din viaţa lor. Filmul a înregistrat 15.235 de spectatori şi este distribuit de Ro Image 2000 Prorom.

Pe locul al cincilea s-a clasat "Cenuşăreasa/ Cinderella", regizat de Kenneth Branagh, cu Cate Blanchett, Lily Collins şi Richard Madden în distribuţie, care a avut încasări de 271.165 de lei. În această nouă ecranizare a basmului lui Charles Perrault, produsă de studiourile Disney, tânăra actriţă britanică Lily James o interpretează pe Cenuşăreasa, care se îndrăgosteşte de fermecătorul prinţ Kit, interpretat de actorul Richard Madden, devenit celebru graţie rolului jucat în serialul de televiziune "Urzeala tronurilor". Lungmetrajul, distribuit în România de ForumFilm, a fost vizionat de 15.584 de spectatori de vineri până duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici