Concertele lunii februarie

Luna februarie este cea în care scenele din România se dezmorţesc, urmând să se desfăşoare tot mai multe concerte, după o lună ianuarie cu prea puţine show-uri notabile pentru iubitorii de muzică.

29 afișări
Imaginea articolului Concertele lunii februarie

FOCUS: Concertele lunii februarie

Luna februarie este marcată la Bucureşti nu doar de concertele de Sfântul Valentin şi Dragobete, pe care trupe precum Direcţia 5 şi Holograf le vor susţine la Sala Palatului, ci şi de show-uri ale unor nume importante pe plan internaţional.

Promovând ultimul său album, o veritabilă colecţie "greatest hits", Chris Rea va sosi în România pentru un concert care va purta amprenta unei cariere de peste trei decenii, toate biletele pentru acest spectacol fiind la acest moment epuizate. Show-ul de la Bucureşti este inclus în noul turneu al artistului şi va avea loc pe 6 februarie, la Sala Palatului din Capitală.

Un concert care nu trebuie ratat în calendarul lunii este cel care va fi susţinut, pe 11 februarie, la Sala Polivalentă din Capitală, de trupa franceză AIR, un duo format din Nicolas Godin şi Jean-Benoît Dunckel. Numele trupei reprezintă un acronim pentru "Amour, Imagination, Rêve" (dragoste, imaginaţie, vis). Formaţia s-a plasat încă din '98 pe o orbită sonoră originală, muzica lor fiind influenţată de artişti precum Jean Michel Jarre, Vangelis, Pink Floyd şi Serge Gainsbourg. La sfârşitul anului trecut, formaţia a împlinit zece ani de la debut, cu un palmares de invidiat: peste 6 milioane de albume vândute, peste 500 de concerte în întreaga lume şi prezenţe continue în primele locuri din topurile internaţionale. La Bucureşti, AIR va prezenta cel mai recent material discografic, "Love 2", lansat la începutul lunii octombrie.

Calendarul concertelor anunţate pentru luna februarie în Bucureşti:

Joi, 4 februarie
Vama - Silver Church

Vineri, 5 februarie
Baddies, The Mono Jacks - club Mojo
Omul cu Şobolani - Suburbia

Sâmbătă, 6 februarie
Chris Rea - Sala Palatului
El Negro - Suburbia
Eloize, Bobbie Peru - Hard Rock Cafe

Joi, 11 februarie
AIR - Sala Polivalentă

Vineri, 12 februarie
The Havana Lounge - Sala Palatului
Byron - Suburbia

Sâmbătă, 13 februarie
Santana The Experience - Hard Rock Cafe
E.M.I.L., Chester, ZOB, Pistol cu Capse - club Fabrica

Duminică, 14 februarie
Vonda Shepard - Silver Church
Sarah Chang - Ateneul Român
Direcţia 5 - Sala Palatului

Joi, 18 februarie
Corina Chiriac - Sala Palatului

Luni, 22 februarie
Ducu Bertzi - Cinema Patria
Ten Years After - Sala Palatului

Miercuri, 24 februarie
Holograf - Sala Palatului

Joi, 25 februarie
Holograf - Sala Palatului

Vineri, 26 februarie
New Model Army - Hard Rock Cafe

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici