Corina Bud se menţine în formă cu kangoo jumps şi mers pe bicicletă

Corina Bud, concurentă în acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", se menţine în formă cu kangoo jumps şi mers pe bicicletă, după cum a mărturisit cântăreaţa pentru emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", informează Pro TV.

543 afișări
Imaginea articolului Corina Bud se menţine în formă cu kangoo jumps şi mers pe bicicletă

Corina Bud se menţine în formă cu kangoo jumps şi mers pe bicicletă

De cele mai multe ori, sărbătorile aduc cu ele şi meniuri copioase, cărora nu toată lumea le poate rezista. Tocmai pentru a nu se îngrăşa, vedetele apelează la tot felul de trucuri. Sâmbătă, de la 10.00, Corina Bud povesteşte în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?" că face kangoo jumps sau merge cu bicicleta prin pădure.

Pe de altă parte, Corina Caragea, concurentă şi ea în acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", renunţă la pâine şi dulciuri pentru câteva zile, iar Anca Ţurcaşiu mănâncă la ore fixe şi îşi controlează atent porţiile.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, Andreea Bănică şi Vlad Miriţă propun o terapie antistres în mijloc de primăvară: grădinăritul. Fiecare dintre ei găseşte în curtea casei spaţiul ideal pentru relaxare şi creativitate. Pe lângă bucuria de a fi înconjurat de o grădină frumoasă, psihologii susţin că îngrijirea plantelor elimină probleme ca insomnia, anxietatea sau surmenajul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici