Creatorii aplicaţiei "Pokemon GO" vor lansa "Harry Potter GO"

Creatorii "Pokemon GO", aplicaţie care se bucură de un succes incredibil încă de la lansare, pregătesc acum un nou proiect similar, cu denumirea de "Harry Potter GO", la cererea fanilor, informează nme.com.

3323 afișări
Imaginea articolului Creatorii aplicaţiei "Pokemon GO" vor lansa "Harry Potter GO"

Creatorii aplicaţiei "Pokemon GO" vor lansa "Harry Potter GO"

Creatorii aplicaţiei "Pokémon GO" pregătesc o nouă lovitură pentru pasionaţii de jocuri pe mobil. Aplicaţia "Harry Potter GO" se află deja în curs de dezvoltare. Niantic, compania producătoare, a anunţat că vor crea "Harry Potter GO" ca urmare a succesului pe care l-au avut şi îl au cu "Pokémon GO".

Din moment ce peste 15 milioane de utilizatori din întreaga lume au descărcat "Pokémon GO", cititorii lui J.K. Rowling au făcut petiţii online, în atenţia companiei Warner Bros, pentru a crea un joc Harry Potter.

Marcus Figueroa, senior dezvoltator la Niantic, a declarat ca firma a decis să creeze jocul întrucât le-a plăcut numele - "Cererea pentru acest joc e o nebunie, aşa că ne-am gândit să-i dăm o şansă", a spus Figueroa.

Deocamdată nu se cunoaşte data la care va fi lansat jocul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici