Creatură marină gigantică, descoperită de doi scafandri. „Unicornii mării” pot ajunge la 8 metri lungime

  • Un vierme de mare gigantic a fost descoperit pe coasta Noii Zeelande.
  • Viermele gelatinos, care ajunge până la 8 de metri lungime, a fost filmat de doi scafandri.
  • Creatura marină fascinantă îşi poate mări sau contracta corpul, în timp ce stăbate apele.
6017 afișări
Imaginea articolului Creatură marină gigantică, descoperită de doi scafandri. „Unicornii mării” pot ajunge la 8 metri lungime

Creatură marină gigantică, descoperită de doi scafandri. „Unicornii mării” pot ajunge până la 8 metri lungime

Insula Albă din Noua Zeelandă este cunoscută pentru abundenţa sa de faună marină, datorită cantităţii mari de nutrienţi din zonă.

Cercetătorii cred că viermele gigantic face parte din coloniile pyrosome, cunoscute şi ca „unicornii mării”. Pyrosomele nu sunt creaturi individuale, ci colononii alcătuite din mii de indivizi identici.

Pyrosomele au forma unui tub închis doar la un capăt şi reprezintă o imagine rară pentru scadandri.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici