FOTO. „Moartea” va colinda plajele pentru a alunga oamenii de 1 Mai

Pandemia de coronavirus e departe de a se încheia în SUA, dar unele state au deschis anumite activităţi de petrecere a timpului precum sălile de forţă, saloanele, dar şi plajele, relatează Mashable.

2415 afișări
Imaginea articolului FOTO. „Moartea” va colinda plajele pentru a alunga oamenii de 1 Mai

Un bărbat costumat în Moarte va colinda plajele din Florida de 1 Mai

Georgia a fost primul stat care a luat astfel de măsuri, iar Michigan va implementa măsuri similare.

Un bărbat din Florida este decis să tragă un semnal de alarmă că deschidere prea devreme a formelor de distracţie ar putea duce la o nouă creştere a numărului de infectaţi. El a anunţat că pe data de 1 mai va colinda plajele din Florida costumat în Moarte pentru a le aminti cetăţenilor să stea acasă.

NU este prima dată când Daniel Uhfelder şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la plajele din Florida. El l-a criticat pe Mike Huckabee fost guvernator în Arkansas, care dorea să privatizeze anumite plaje. Uhfelder l-a numit anul trecut pe fostul guvernator "hoţ de plaje".'

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici