"Cred că vrea să vândă îngheţată", a spus un copil după întâlnirea cu preşedintele Barack Obama

"Cred că vrea să vândă îngheţată", a conchis un elev despre preşedintele american Barack Obama care a vizitat o şcoală din Ţara Galilor împreună cu premierul britanic David Cameron, înaintea summitului NATO de la Newport.

329 afișări
Imaginea articolului "Cred că vrea să vândă îngheţată", a spus un copil după întâlnirea cu preşedintele Barack Obama

"Cred că vrea să vândă îngheţată", a spus un copil după întâlnirea cu preşedintele Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Barack Obama şi David Cameron au vizitat joi şcoala primară Mount Pleasant din Ţara Galilor. Copiii de la această şcoală s-au numărat printre cei care au scris cărţi poştale liderilor ce participă la summit, în care şi-au exprimat dorinţa ca lumea să se schimbe atunci când ei vor fi adulţi. Mesajele lor le vor fi prezentate liderilor NATO, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

După întâlnirea cu preşedintele american, un elev, Ben Thornton a povestit pentru ITV News cum a văzut el această vizită. "Eram foarte, foarte speriat, dar mama şi tata mi-au spus că este un om obişnuit!", a afirmat el.

"La sfârşitul zilei m-am simţit foarte entuziasmat că i-am întâlnit pe preşedinte şi pe premier, ceea ce a fost extraordinar. I-am citit cu voce tare de ce îmi place Ţara Galilor şi am încercat să prezint şcoala. Poate va reveni", a adăugat el. "Nu ai această oportunitate în fiecare zi, nu?", i-a spus el reporterului. După care, cu un ton uşor confuz, a adăugat: "Cred că vrea să vândă îngheţată sau ceva de genul acesta".

Summitul NATO s-a deschis joi la Newport, cu participarea a 60 de lideri mondiali şi pe fondul unor măsuri de securitate stricte. Într-un context internaţional tensionat, summitul abordează problema crizei din Ucraina, cea creată de gruparea Stat Islamic în Irak şi Siria, precum şi retragerea din Afganistan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici