Cristi Minculescu - Iris, "Artistul anului", la Premiile Muzicale Radio România Actualităţi

Cristi Minculescu şi trupa sa, Iris, au primit trofeul „Artistul anului„ la cea de-a opta ediţie a Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi, care a avut loc duminică seară, la Sala Radio din Bucureşti.

98 afișări
Imaginea articolului Cristi Minculescu - Iris, "Artistul anului", la Premiile Muzicale Radio România Actualităţi

Cristi Minculescu - Iris, "Artistul anului", la Premiile Muzicale Radio România Actualităţi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ca în fiecare an, principalul post public de radio a premiat, pe genuri şi categorii, cele mai mari performanţe din anul precedent în muzica românească pop, dance, folk şi rock.

Premiul:

Câştigător:

ARTISTUL ANULUI

CRISTI MINCULESCU şi IRIS

CEL MAI BUN ARTIST POP-ROCK

Voltaj

CEL MAI BUN ALBUM POP-ROCK

"V8" - Voltaj

CEL MAI BUN PROIECT ETNO

Ro-Maniac - Damian & Brothers

CEL MAI BUN CÂNTEC POP-ROCK

"Pas în doi" - Bere Gratis

CEL MAI BUN PROIECT DISCOGRAFIC

"Ducu Bertzi si Florian Pittiş în concert"

OMUL CU CHITARA

Vasile Şeicaru

CEL MAI BUN CÂNTEC FOLK

"Delta lunară" - Raul Cârstea şi Constantin Neculae/Adrian Paunescu

CEL MAI BUN ALBUM FOLK

"În oraşul cu floare de tei" - Vasile Şeicaru

PREMIUL DE EXCELENTA

Nicolae Niţescu

CEL MAI BUN COMPOZITOR

Play & Win

CEA MAI BUNĂ INTERPRETĂ

Andra

CEL MAI BUN ALBUM POP

"Culeg vise" - Paula Seling

CEL MAI BUN INTERPRET

Tony Tomas

CEL MAI BUN CÂNTEC POP

"Iubeşte-mă astăzi, iubeşte-mă mâine" - Adrian Cristescu/ Andra

CEL MAI BUN ARTIST POP-DANCE

Inna

CEL MAI BUN CÂNTEC POP-DANCE

"Amazing" / Play & Win/ INNA

PREMIUL "RADIO ROMÂNIA JUNIOR"

Ion Moise Bădulescu

CEL MAI DIFUZAT CÂNTEC 2009 LA RADIO ROMÂNIA ACTUĂLITAŢI

"Single Lady" /Radu Sarbu/Ana Sarbu/ DJ LAYLA feat ALISSA

CEL MAI BUN DEBUT

Bloggers

CEL MAI DIFUZAT ARTIST LA RADIO ROMÂNIA ACTUĂLITAŢI în 2009

DJ PROJECT

Au urcat pe scena Premiilor Radio România Actualităţi majoritatea celor premiaţi, de la cei mai tineri, precum Ion Moise Bădulescu, Bloggers, Dj Layla & Dee-Dee, la veteranii din trupa Iris şi maestrul Nicolae Niţescu.

Conform tradiţiei începute în urmă cu patru ani, spectacolul a fost încheiat cu piesa care va reprezenta România la concursul internaţional Eurovision în acest an, "Play with fire", interpretată de Paula Seling şi Ovi.

Clasamentul final s-a realizat prin cumulul punctajelor acordate de profesionişti ai jurnalismului muzical de radio, realizatori de emisiuni, redactori, reporteri şi colaboratori de tradiţie din secţia de specialitate a Redacţiei Muzicale: Gabriel Marica, Titus Andrei, Ştefan Naftanailă, Cezar Andrei, Mihai Cosmin Popescu, Florin Silviu Ursulescu, Bogdan Pavlică, Mihai Elekeş, Cristi Marica, Georgeta Cernat, Gabriel Bassarabescu, Robert Ionescu, Liviu Zamora, Andrei Partoş, Octavian Ursulescu şi Gabriela Scraba, coordonatoarea proiectului.

Evenimentul, prezentat de Gianina Corondan şi Bogdan Pavlică, a fost transmis în direct pe Radio România Actualităţi şi Radio România Internaţional şi va putea fi urmărit în reluare, duminică, 21 martie, de la ora 21.10, pe postul TVR 1.

Spectacolul, care a durat aproape patru ore, a fost organizat în coproducţie cu Televiziunea Română, Loteria Română şi Centrul Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici