Cum promovează Medvedev şi Putin sportul - VIDEO

Preşedintele rus, Dmitri Medvedev, s-a confruntat cu premierul Vladimir Putin într-un meci de badminton, în cadrul unei campanii de promovare a sportului, potrivit unei înregistrări video publicate luni pe site-ul Kremlinului.

222 afișări
Imaginea articolului Cum promovează Medvedev şi Putin sportul - VIDEO

Vladimir Putin şi Dmitri Medvedev

Îmbrăcat cu un tricou albastru, cu un tricolor rusesc pe piept, şeful statului explică, timp de două minute, avantajele badmintonului, un sport "bun pentru sănătate şi care ajută la luarea rapidă a deciziilor".

"Cine joacă bine badminton ia şi deciziile repede. O astfel de persoană are voinţa de a obţine rezultate", afirmă preşedintele rus, constatând însă că "puţin oameni ştiu să joace bine badminton".

Clipul se încheie cu imagini ale lui Medvedev jucând împotriva lui Vladimir Putin, fost preşedinte al Rusiei, în prezent prim-ministru şi candidat pentru alegerile prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici