Cum se feresc bogaţii lumii de COVID-19: Circulă doar cu avioane private şi merg pe insule izolate

Marii bogaţi ai lumii circulă doar avioane private şi aleg ca destinaţii de vacanţă insule private cât mai izolate pentru a se proteja de coronavirus, scrie New York Times.

2184 afișări
Imaginea articolului Cum se feresc bogaţii lumii de COVID-19: Circulă doar cu avioane private şi merg pe insule izolate

Sursa foto: Kate Hudson Instagram

Bogaţii lumii şi-au schimbat obiceiurile şi ei, sub ameninţarea coronavirusului, scriu jurnaliştii americani, care arată că felul în care se protejează oamenii de COVID-19 diferă şi în funcţie de condiţia socială.

Folosirea avioanelor privare şi alegerea unor insule izolate ca destinaţii de vacanţă, sunt doar o parte dintre măsurile pe care le iau milionarii pentru a evita să contracteze noul coronavirus.

De exemplu, când vine vorba de măşti de protecţie sau dezinfectanţi, bogaţii lumii nu se uită la bani. Sunt preferate cele mai scumpe, chiar dacă medicii avertizează că nu au efect pe măsura preţului.

Actriţa americană Gwyneth Paltrow a postat o fotografie pe instagram în care îşi afişează masca neagră. „În drum spre Paris”, a scris ea în timp ce se îndrepta spre Săptămâna Modei, cu avionul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Feb 26, 2020 at 2:59am PST

Kate Hudson, în schimb, a pozat cu o mască de protecţie normală, mult mai ieftină. „Avem nevoie de un designer de măşti. Dacă tot trebuie să le purtăm, măcar să fie frumoase, corect?”, a scris o fană într-un comentariu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Travel. 2020. #😳

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Feb 25, 2020 at 2:36pm PST

La nivel mondial, coronavirusul s-a răspândit în 96 de ţări, cu un total de 102.242 de contaminaţi. Cele mai afectate state sunt China, Coreea de Sud, Iran şi Italia. În România sunt 9 cazuri de infectare cu noul virus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici