Cum şi-a petrecut Emil Boc timpul liber în China

Premierul Emil Boc, aflat în China, a susţinut că, din cauza condiţiilor de securitate, nu a reuşit încă să viziteze oraşele în care a ajuns pentru întâlniri cu oficialii chinezi şi nici să intre în magazine pentru cumpărături, astfel că, în timpul liber, a rămas în hotel şi s-a uitat la BBC şi CNN.

1011 afișări
Imaginea articolului Cum şi-a petrecut Emil Boc timpul liber în China

Emil Boc (Imagine: Alexandru Moise/Mediafax Foto)

El a declarat jurnaliştilor că protocolul impus de condiţiile de securitate este unul foarte strict şi că, din acest motiv, nu a avut multe alternative de petrecere a celor câteva ore de timp liber.

"Mai mult m-am uitat la CNN şi BBC, să văd cum evoluează situaţia internaţională", a spus Boc.

Şeful Guvernul se află în China pentru o săptămână, cu ocazia Universiadei de la Shenzhen, el având programate şi întâlniri cu preşedintele şi premierul chinezi, precum şi cu oameni de afaceri.

Alături de delegaţia României, pentru deschiderea Universiadei din Shenzhen au mai venit oficiali din Mozambic, Bolivia, Azerbaidjan, Etiopia, Sri Lanka şi Insulele Fiji.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici