Cunoscuta artistă Lady Gaga nu mai poate cânta live din cauza „durerilor severe”. Vedeta suferă de o boală atipică

Potrivit THR, artista „suferă de dureri severe, care nu îi mai permit să cânte live”. Într-o declaraţie publicată pe o reţea de socializare, excentrica Lady Gaga a scris că este „devastată” că şi-a dezamăgit fanii. Vedeta a mai subliniat că echipa sa de medici „i-a recomandat să se recupereze acasă”.

2924 afișări
Imaginea articolului Cunoscuta artistă Lady Gaga nu mai poate cânta live din cauza „durerilor severe”. Vedeta suferă de o boală atipică

Cunoscuta artistă Lady Gaga nu mai poate cânta live din cauza „durerilor severe”. Vedeta suferă de o boală atipică

Cântăreaţa ar fi trebuit să susţină concerte duminică şi joi la O2 Arena din Londra, în cadrul Joanne World Tour. Restul concertelor anulate sunt în Manchester, Zurich, Koln, Stockholm, Copenhaga, Berlin şi alte două show-uri în Paris. Lady Gaga a mai anulat o serie de concerte europene în septembrie 2017, după ce a fost spitalizată în Rio de Janeiro din cauza „durerilor fizice severe”.

În declaraţia ei, Lady Gaga şi-a cerut scuze fanilor din Europa şi Rio: „Vă iubesc, dar nu pot controla acest lucru”. În noiembrie 2017, vedeta a cântat în America de Nord, iar în ianuarie a susţinut câteva reprezentaţii în Europa.

Starul de 31 de ani, pe numele său real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a vorbit în trecut despre boala de care suferă, fibromialgia, care cauzează dureri cronice. Lady Gaga a fost deschisă cu privire la problemele ei fizice şi psihice, spunând în septembrie 2017 că încearcă „de ani buni să le rezolve”.

Unii specialişti consideră că fibromialgia este o boală „misterioasă”, atipică, deoarece are simptome precum durerile în tot corpul, oboseala, tulburările de somn, fiind greu de diagnosticat corect. Mai mult, fibromialgia afectează între 2%-5% din populaţie, preponderent femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici