Dana Nălbaru lansează albumul "Parfum" exclusiv online, pe www.apropo.ro

Dana Nălbaru revine în muzică cu o dublă lansare exclusiv online, prin care oferă fanilor atât noul său album, intitulat "Parfum", cât şi un nou videoclip, ambele disponibile gratuit pe site-ul ww.apropo.ro.

213 afișări
Imaginea articolului Dana Nălbaru lansează albumul "Parfum" exclusiv online, pe www.apropo.ro

Dana Nălbaru lansează albumul "Parfum" exclusiv online, pe www.apropo.ro (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit site-ului, utilizatorii de internet care accesează adresa www.apropo.ro/parfum pot asculta, începând de luni, 28 iulie, cele nouă piese ale albumului, acestea putând fi, de asemenea, descărcate integral, în mod gratuit.

Pe aceeaşi pagină specială, utilizatorii www.apropo.ro pot viziona, în premieră, videoclipul piesei "Tu".

Totodată, cei interesaţi de cariera muzicală a Danei şi fanii care doresc să îi transmită mesaje îi pot urmări noul blog personal, la adresa www.apropo.ro/dananalbaru.

Pentru a satisface curiozitatea fanilor până în cele mai mici amănunte, pagina dedicată albumului include, pe lângă versurile pieselor, şi povestea fiecărui cântec.

Pagina albumului găzduieşte şi o galerie foto, care include apariţiile Danei în pictoriale, poze recente, precum şi poze din arhiva personală.

"Acest album este dedicat tuturor celor care ştiu să viseze şi care ştiu să lupte pentru visele lor. Le fac cadou acest album, pe care îl pot descărca gratuit de pe www.apropo.ro/parfum", a declarat Dana Nălbaru.

Portalul www.apropo.ro pune la dispoziţia internauţilor o selecţie completă de ştiri, divertisment şi concursuri interactive.

Portal cu tradiţie pe internetul românesc, www.apropo.ro pune la dispoziţia internauţilor o selecţie completă de ştiri, entertainment şi concursuri interactive.

În urma relansării, apropo.ro oferă utilizatorilor primul serviciu românesc de email cu spaţiu de stocare de 2 GB, Free SMS zilnic, Album (serviciu de video-sharing) şi Felicitări interactive. Utilizatorii se pot alătura celei mai mari comunităţi de chat din Romania - Takla.

MediaPro Interactiv este dizivia de Internet a grupului MediaPro, care acţionează pe piaţa de publicitate online atât ca broker de publicitate online, cât şi ca publisher, dezvoltând extensiile online ale brand-urilor Publimedia.

Pe lângă www.apropo.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte şi www.go4it.ro, www.promotor.ro, www.descopera.ro , www.showbiz.ro, www.profesiionline.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici