Dannii Minogue a născut un băieţel

Dannii Minogue a devenit pentru prima oară mamă, cântăreaţa australiană născând un băieţel luni, în oraşul ei natal, Melbourne, informează contactmusic.com.

29 afișări
Imaginea articolului Dannii Minogue a născut un băieţel

Dannii Minogue a născut un băieţel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa şi partenerul ei de viaţă, jucătorul de rugby Kris Smith, au anunţat în luna ianuarie că vor deveni părinţi în această vară. Naşterea a avut loc în Melbourne, oraşul natal al artistei australiene, potrivit Herald Sun.

Sora mai mare a cântăreţei Dannii Minogue, starul pop Kylie Minogue, se află în turneu mondial de promovare a celui mai recent album de studio al ei, lansat în urmă cu câteva zile. Potrivit presei australiene, Kylie Minogue va merge în Australia pentru a-şi cunoaşte nepoţelul către sfârşitul acestei luni.

Dannii Minogue a devenit cunoscută încă de la vârsta de 11 ani, graţie emisiunii de televiziune australiane "Young Talent Time". Ea a jucat apoi în serialul "Home and Away" şi în lungmetrajul "Secrets". Dannii Minogue s-a lansat apoi în muzică, albumul ei de debut apărând în 1991.

În februarie 2007, Danni Minogue a făcut parte din juriul emisiunii concurs "Australia's Got Talent", însă popularitatea ei a crescut uimitor după ce a devenit membru al juriului emisiunii de televiziune "The X Factor" din Marea Britanie, care înregistrează cote de audienţe extrem de ridicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici