DANSEZ PENTRU TINE: Cine a părăsit competiţia şi ce echipe se vor duela ediţia următoare

A doua ediţie a emisiunii DANSEZ PENTRU TINE, difuzată de ProTV, a însemnat şi ediţia cu numărul 100 din al 13-lea sezon. Spectacolul a fost plin de surprize, în această seară urcând pe ringul de dans şi vedete din sezoanele trecute.

1608 afișări
Imaginea articolului DANSEZ PENTRU TINE: Cine a părăsit competiţia şi ce echipe se vor duela ediţia următoare

DANSEZ PENTRU TINE: Cine a părăsit competiţia şi ce echipe se vor duela ediţia următoare

Laura Cosoi, Dana Rogoz, Giulia Anghelescu, Cristina Rus, Jojo şi Jean de la Craiova au împresionat publicul cu dansuri spectaculoase.

Olivia Steer a dansat, de asemenea, pentru un caz umanitar.

Marian Drăgulescu, care a dansat în locul lui Pavel Stratan, accidentat la repetiţii, a fost eliminat din show pentru a doua oară, iar cele două echipe condamnate la duel sunt Bianca Drăguşanu şi partenerul ei Carol Soldea şi Nicoleta Luciu cu Attila Hainer.

Binaca Drăguşanu şi Carol Soldea au ales dansul realizat de Smiley şi Adriela, în care artistul era deghizat în personajul Masca, iar Adriela în fata la care el visează.

VEZI AICI CUM AU DANSAT BINACA ŞI CAROL

Nicoleta Luciu şi Attila Hainer au încercat dansul ţigănesc al lui Ionuţ Ionescu şi Catrinel Sandu din sezonul 12.

DANSUL ŢIGĂNESC AL NICOLETEI LUCIU

Şerban Copot şi Valentina Hainăverde au realizat dansul ţigănesc făcut de Alina Chinie şi Ştefan Baboi.

VEZI CUM AU DANSAT ŞERBAN ŞI VALENTINA

Ronxana Ionescu şi George Boghian au dansat musicalul pe care l-au făcut Corina Caragea şi Ştefan Gheroghiu, realizat în sezonul 11 am emisiunii. Cei doi au primit cele mai mari note de până acum.

VEZI AICI DANSUL ESMERALDEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici