Darryl Robinson, prezentatorul unei cunoscute emisiuni TV culinare, a fost descoperit mort

Darryl Robinson, fostul prezentator al unei cunoscute emisiuni TV cu specific culinar, produsă şi difuzată de Cooking Channel, a murit la vârsta de 50 de ani.

496 afișări
Imaginea articolului Darryl Robinson, prezentatorul unei cunoscute emisiuni TV culinare, a fost descoperit mort

Darryl Robinson, prezentatorul unei cunoscute emisiuni TV culinare, a fost descoperit mort (Imagine: www.cookingchanneltv.com)

Fostul prezentator TV, care realiza un show despre cocktailuri pentru postul Cooking Channel, intitulat "Drink Up", a fost descoperit decedat, miercuri, în apartamentul său din cartierul Brooklyn din New York informează nypost.com.

Un prieten al starului TV a descoperit trupul neînsufleţit al acestuia în jurul orei locale 12.30 şi a alertat poliţia.

Potrivit mai multor surse, proprietarul clădirii nu a putut să intre în apartamentul lui Darryl Robinson, iar echipa de intervenţie sosită la faţa locului a fost nevoită să spargă uşa de la intrare.

Fostul prezentator a fost găsit decedat în patul său, cu faţa în jos şi complet îmbrăcat.

Raportul iniţial al poliţiei indică faptul că Darryl Robinson, pe al cărui trup nu au fost găsite semne care să indice comiterea unei agresiuni, a murit marţi, în jurul orei locale 21.00.

Darryl Robinson a publicat ultima lui reţetă pentru un cocktail, denumit "Smoking Super Bowl", pe site-ul său, pe 1 februarie.

Membrii familiei şi prietenii săi au dezvăluit poliţiei newyorkeze că starul TV prezenta o predispoziţie pentru pierderile de memorie cauzate de medicamente şi droguri, însă cauza morţii sale nu a fost deocamdată identificată.

Poliţia a lansat o anchetă, iar medicii legişti vor stabili în curând cauza decesului.

Potrivit poliţiei, în apartamentul starului TV nu au fost găsite droguri.

Darryl Robinson a apărut şi în calitate de invitat special în câteva show-uri TV foarte populare în Statele Unite, precum "The Wendy Williams Show" şi "Access Hollywood".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici