David Lynch va lansa un al doilea album de studio

Cineastul David Lynch îşi demonstrează talentul de chitarist pe un nou album de studio, al doilea din carieră, care va fi lansat oficial pe 16 iulie.

92 afișări
Imaginea articolului David Lynch va lansa un al doilea album de studio

David Lynch (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul album se intitulează "The Big Dream" şi, potrivit declaraţiilor făcute de David Lynch, este un "disc de blues modern", informează hollywoodreporter.com.

Considerat o continuare a albumului său de debut din 2011, "Crazy Clown Time", noul material discrografic include un cover al piesei "The Ballad of Hollis Brown", de Bob Dylan, dar şi o piesă înregistrată cu artistul suedez Lykke Li.

Discul "The Big Dream" a fost înregistrat cu inginerul de sunet Dean Hurley în studioul de înregistrări Asymmetrical Studio deţinut de David Lynch.

Deocamdată, celebrul cineast nu intenţionează să plece într-un turneu de promovare a acestui album.

Născut în 1946, în statul american Montana, David Lynch a cunoscut succesul odată cu lansarea filmelor sale "Eraserhead" (1974) şi "Omul elefant" (1980). El a primit premiul Palme d'Or la Cannes, în 1990, pentru filmul "Sailor et Lula", şi a cunoscut succesul cu filme precum "Dune" (1984), "Catifeaua albastră/ Blue Velvet" (1986), "Twin Peaks" (1990), "Metamorfoze" (1997) şi "Mulholland Drive - Calea misterelor" (2001). În noiembrie 2011, David Lynch a lansat primul său album muzical, intitulat "Crazy Clown Town", în care artistul american apare atât în calitate de solist, cât şi de chitarist.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici