De la actor de stradă, la o avere de peste 2 miliarde de dolari. Pariul care i-a adus succesul mondial

Guy Laliberte şi-a început cariera cântând la acordeon şi mergând pe sârmă. A pariat tot ce avea în momentul în care a decis să aducă o trupă de circ din Quebec la Festivalul de Arte din Los Angeles, în 1987. Şi a câştigat. Pentru că trupa a devenit faimoasa Cirque du Soleil.

921 afișări
Imaginea articolului De la actor de stradă, la o avere de peste 2 miliarde de dolari. Pariul care i-a adus succesul mondial

De la actor de stradă, la o avere de peste 2 miliarde de dolari. Pariul care i-a adus succesul mondial

Astăzi, Guy Laliberte este CEO al Cirque, jucător profesionist de poker şi turist în spaţiu. Are o avere estimată la 2,5 miliarde de dolari.

Show-urile Cirque du Soleil necesită o pregătire îndelungată, iar eforturile logistice sunt uriaşe, ceea ce înseamnă şi riscuri mari. Tocmai de aceea, artiştii sunt cunoscuţi pentru poliţele de asigurare complexă care le oferă acoperire în cazul celor mai neprevăzute evenimente.

Spre exemplu, pentru spectacolele din România, asiguratorii au creat o poliţă specială.

Citiţi continuarea articolului pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici