Decizie SURPRIZĂ a prinţului Harry, legată de căsnicia cu Meghan Markle

Prinţul Harry al Marii Britanii şi logodnica sa, Meghan Markle, care se vor căsători pe 19 mai, nu vor încheia un contract prenupţial, deoarece viitorul mire este convins că povestea lor de dragoste va dura toată viaţa, potrivit closermag.fr.

23323 afișări
Imaginea articolului Decizie SURPRIZĂ a prinţului Harry, legată de căsnicia cu Meghan Markle

Decizie surpriză a Prinţul Harry faţă de Meghan Markle. Viitorul mire, convins că povestea lor de dragoste va dura toată viaţa

Fiul regretatei prinţese Diana, decedată în 1997, şi al prinţului Charles, moştenitorul Coroanei britanice, prinţul Harry are o avere de aproximativ 35 de milioane de euro.

La rândul său, fosta actriţă americană Meghan Markle are o avere de circa 4,5 milioane de euro.

"Harry nu şi-a pus niciodată problema dacă să semneze sau nu un contract prenupţial", a declarat o sursă pentru publicaţia britanică Daily Mail. "Este convins că această căsnicie va dura toată viaţa, deci nu are nevoie să semneze", a mai spus sursa.

De altfel, nici fratele mai mare al prinţului Harry, prinţul William, nu a încheiat un astfel de contract înainte de căsătoria cu Kate Middleton, în aprilie 2011.

Săptămâna trecută, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii şi-a dat consimţământul formal pentru căsătoria prinţului Harry. "Îmi dau consimţământul pentru (încheierea) unui contract de căsătorie între nepotul meu iubit Harry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle", a scris regina într-o scrisoare transmisă pe 14 martie Consiliului său privat.

Potrivit legii britanice, persoanele care figurează între primii şase moştenitori în ordinea de succesiune la tron trebuie să obţină consimţământul formal al reginei înainte de căsătorie. În prezent, prinţul Harry este al cincilea în ordinea de succesiune, după tatăl său, prinţul Charles, fratele său, prinţul William, şi copiii pe care acesta îi are cu ducesa Catherine, prinţul George, respectiv prinţesa Charlotte. După ce se va naşte cel de-al treilea copil al prinţului William, în aprilie, prinţul Harry va ocupa locul al şaselea în ordinea de succesiune.

Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, care au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017, stau într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia acestuia şi cei doi copii ai lor.

În urmă cu două săptămâni, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a fost botezată în Biserica anglicană, într-o ceremonie secretă, la care au asistat logodnicul ei şi câţiva membri ai familiei acestuia. Convertirea la acest rit era necesară înainte de căsătoria cu prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a. Regina este, printre altele, şi şef al Bisericii anglicane.

Markle, care era protestantă, a primit confirmarea imediat după botez.

Căsătoria prinţului Harry, în vârstă de 33 de ani, se anunţă a fi cel mai urmărit eveniment de gen al anului în Marea Britanie.

Ceremonia va avea loc pe 19 mai, de la ora 12.00, la capela Saint George de la castelul Windsor, şi va fi oficiată de David Conner, decan de Windsor, şi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

O recepţie va avea loc apoi la St. George's Hall, uriaşa sală de banchete a castelului, la eveniment participând mirii şi nuntaşii. În seara aceleiaşi zile, prinţul de Wales, Charles, tatăl lui Harry, va oferi o recepţie privată pentru miri, familie şi prieteni apropiaţi.

Actriţa americană vrea să obţină cetăţenia britanică, un proces care ar putea dura mai mulţi ani, şi a decis să renunţe la cariera sa artistică şi la angajamentele pe care le desfăşura pentru ONU, în vederea apărării drepturilor femeilor, pentru a se consacra activităţilor caritabile ale familiei regale.

Meghan Markle va deveni, printre altele, patroana Royal Foundation, alături de prinţul Harry şi de fratele acestuia mai mare, prinţul William, şi de soţia acestuia, ducesa Catherine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici