Despre femeile din viaţa lui Sergiu Nicolaescu, duminică, la "Doamne de poveste"

Detalii despre femeile din viaţa lui Sergiu Nicolaescu, pasiunile sale, modul în care a decurs viaţa regizorului pe platourile de filmare vor fi dezvăluite în exclusivitate la emisiunea "Doamne de poveste" difuzată duminică, de la ora 16.30, pe postul Acasă.

1007 afișări
Imaginea articolului Despre femeile din viaţa lui Sergiu Nicolaescu, duminică, la "Doamne de poveste"

Sergiu Nicolaescu (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Ediţia de duminică prilejuieşte iubitorilor filmului românesc întâlnirea cu Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, Ileana Vulpescu, scriitoare şi prietena celei de-a doua soţii a lui Sergiu Nicolaescu, medicul Monica Pop, prietena regizorului, şi Ioan Cărmăzan, regizor şi unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui, informează un comunicat al postului.

Aceştia au oferit interviuri în exclusivitate pentru "Doamne de poveste", în care au vorbit deschis despre viaţa marelui regizor.

"Era un tip care asculta pe toată lumea şi făcea numai ce vroia el. Relaţia lor era relaţia lor acasă şi nu avea nevoie să o facă publică. Orice ieşire în public a lui Nicolaescu era o poveste pentru toată lumea, toată lumea vroia să-l vadă, să pună mâna pe el", spune Ioan Cărmăzan.

"Femeile se luau de el, el nu le căuta, ele erau cele care insistau. Prima oară a stat căsătorit numai două luni de zile, mi se pare. Îi plăceau lucrurile discrete, nu îi plăcea să se ştie, cred că nevestele nici nu l-au suportat prea mult, pentru că el nu mergea la restaurant, el nu mergea la chefuri", completează Iolanda Nicolaescu, sora marelui regizor.

Între Sergiu Nicolaescu şi Iolanda Nicolaescu a existat o legătură specială. "Mă proteja extraordinar şi îmi pare rău că nu îmi spunea unele lucruri tocmai ca nu cumva să mă consum eu şi să mi se întâmple mie ceva. Era foarte secretos, nu voia să mă afecteze cu absolut nimic, mă iubea foarte mult, noi ne-am iubit extraordinar", a povestit aceasta la "Doamne de poveste".

Cei doi fraţi nu au putut să stea departe unul de altul, astfel că Iolanda Nicolaescu a renunţat la un mariaj în Italia şi la unul în Statele Unite pentru a rămâne în România, alături de fratele ei.

"El nu spunea decât să am grijă de mine, dar eu îi spuneam că nici nu vreau să aud aşa ceva şi asta este, însă toată dragostea şi legătura asta aşa de puternică era numai de la părinţi, ei ne-au crescut în aşa fel. Am simţit că se întâmplă ceva şi mai ales că am avut senzaţia că pe lângă toate astea avea el o depresie, parcă nu mai voia să trăiască", dezvăluie Iolanda Nicolaescu despre ultima perioadă din viaţa fratelui său.

"Eu vreau să vă spun că mi s-a părut atât de deplasat tot ce s-a întâmplat din partea unor oameni care nu aveau nicio cădere să se amestece în acest lucru. În primul rând, era dorinţa lui, în al doilea rând erau doi martori, era sora lui şi soţia lui. Nu găsesc că cineva are dreptul să se amestece în dorinţa cuiva cu privire la plecarea din lume. Găsesc că trebuie respectată dorinţa cuiva şi în materie de incinerare, nu ştiu de ce se sperie lumea aşa de tare de incinerare", mărturiseşte Ileana Vulpescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici