Dragnea: Demersul Irinei de a da în judecată siteul www.timesnewroman.ro, unul foarte bun

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, că iubita sa, Irina Tănase, nu l-a consultat când, împreună cu alte patru femei din PSD, au acţionat în judecată siteul de satiră www.timesnewtimes.ro, dar că demersul este unul ”foarte bun”.

11613 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Demersul Irinei de a da în judecată siteul www.timesnewroman.ro, unul foarte bun

Dragnea: Demersul Irinei de a da în judecată siteul www.timesnewroman.ro, unul foarte bun

”Aia era satiră? Demersul (este - n.r.) foarte bun, poate totuşi există o limită... Poate să mă înjură pe mine, pe bărbaţi... Cum să?... Eu nu mi-am permis niciodată, nici la doamne care sunt în politică şi care sunt adversare politice să jignesc”, a spus Liviu Dragnea.

El a mai spus că iubita sa nu l-a consultat când a decis să acţioneze în judecată siteul de satiră www.timesnewroman.ro.

”S-au consultat între ele, pentru că toate au fost jignite”, a adăugat liderul PSD.

Irina Tănase, partenera de viaţă a liderului PSD Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, primarul Capitalei Gabriela Firea şi miniştrii Carmen Dan şi Lia Olguţa Vasilescu au dat în judecată reprezentanţii publicaţiei online Timesnewroman, obiectul cauzei fiind acţiune în răspundere delictuală.

Acestea cer 500.000 de euro, în total, daune morale.

Pentru această cauză, înregistrată la finele lunii martie la Tribunalul Bucureşti, nu a fost încă stabilit un termen, însă în dosar se menţionează că articolul conţine expresii care i-au adus Irinei Tănase o stare fizică şi mentală de rău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici