Ducesa Catherine împlineşte 31 de ani. Cum sărbătoreşte soţia prinţului William

Ducesa Catherine, soţia prinţului William al Marii Britanii, împlineşte miercuri vârsta de 31 de ani, o aniversare pe care o va celebra de o manieră discretă şi sobră, după un început de sarcină dificil.

660 afișări
Imaginea articolului Ducesa Catherine împlineşte 31 de ani. Cum sărbătoreşte soţia prinţului William

Catherine Middleton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit palatului St. James, ducesa de Cambridge va sărbători evenimentul "într-un cadru privat", fără îndoială în casa pe care cuplul princiar o deţine pe Insula Anglesey din nordul Ţării Galilor, aflată în apropiere de baza Royal Air Force, unde a fost repartizat prinţul William.

La peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa Catherine au anunţat, pe 3 decembrie, că urmează aibă primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era aşteptată cu înfrigurare şi speranţă de multe luni de întregul regat.

Spitalizarea pentru câteva zile a ducesei britanice la începutul lunii decembrie la Londra din cauza unor greţuri puternice cauzate de sarcină, a precipitat acel anunţ oficial.

Începutul ei de sarcină a fost însă umbrit de sinuciderea unei asistente medicale din acea clinică londoneză, victimă a unei farse telefonice organizate de doi jurnalişti ai unui post radiofonic din Australia, care doreau să obţină informaţii despre starea de sănătate a ducesei.

William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, al doilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011 la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici