Ellen DeGeneres a donat de Crăciun un milion de porţii de mâncare unor adăposturi pentru animale

Realizatoarea americană de televiziune Ellen DeGeneres a donat de Crăciun, cu ajutorul unor asociaţii de caritate, prin intermediul campaniei "Halo, Purely for Pets", un milion de porţii de mâncare adăposturilor pentru animale din Statele Unite ale Americii, informează accesshollywood.com.

35 afișări
Imaginea articolului Ellen DeGeneres a donat de Crăciun un milion de porţii de mâncare unor adăposturi pentru animale

Ellen DeGeneres a donat de Crăciun un milion de porţii de mâncare unor adăposturi pentru animale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Organizatorii campaniei «Halo, Purely for Pets» doresc să promoveze un stil de viaţă sănătos pentru animale, iar mâncarea bună este un element din această strategie. Ne-am pus de acord să donăm un milion de porţii de mâncare adăposturilor pentru animale. Îmi imaginez că pentru un animal dintr-un astfel de adăpost, aflat singur într-o cuşcă, o masă bună este singurul lucru bun la care se poate aştepta, înainte de a fi adoptat", a declarat Ellen DeGeneres.

Campania "Halo, Purely for Pets" a fost lansată pe 30 aprilie în Statele Unite, evenimentul fiind marcat şi de Poşta americană, care a pus pe piaţă cu această ocazie un timbru special, intitulat "Animal Rescue: Adopt A Shelter Pet".

Pentru a dona cele un milion de porţii de hrană pentru animale, Ellen DeGeneres şi organizatorii campaniei "Halo, Purely for Pets" s-au asociat cu o serie de organizaţii de caritate americane, precum Freekibble, The Humane Society of the US, ASPCA, Pets for Patriots şi The National Canine Cancer Foundation.

Artistă de musicaluri, actriţă şi autoare de cărţi, Ellen DeGeneres a provocat un şoc în rândurile opiniei publice în 1997, când a anunţat că este lesbiană, în timpul unei emisiuni a celebrei Oprah Winfrey. În prezent, Ellen DeGeneres prezintă un popular talk show de televiziune care îi poartă numele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici