Emisiunea "La Măruţă", de luni la Pro TV

Cătălin Măruţă se întoarce la Pro TV luni, de la 17.30, cu un show nou, "La Măruţă", printre invitaţii primei ediţii numărându-se acrobaţi din trupa Cirque du Soleil, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu, nea Mărin, precum şi vedete ale emisiunii "Serviţi, vă rog!", informează televiziunea.

5148 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "La Măruţă", de luni la Pro TV

Cătălin Măruţă (Imagine: Pro TV)

Astfel, telespectatorii Pro TV sunt aşteptaţi de luni până vineri, de la 17.30, "La Măruţă". Show-ul se întoarce din vacanţă nu doar cu un nume nou, ci şi cu multe idei proaspete.

Deschiderea noului sezon o vor face vedete multe, momente spectaculoase şi poveşti spuse în exclusivitate. Acrobaţii internaţionali de top de la Cirque du Soleil vin în platoul show-ului de la Pro TV pentru a le oferi românilor un exemplu de artă cu adevărat spectaculoasă. Victor Slav şi Bianca Drăguşanu vor face şi ei primele dezvăluiri despre nunta de care toată lumea vorbeşte, în vreme ce nea Mărin, spaima vedetelor de la "Serviţi, vă rog!", va avea şi el parte de numeroase surprize din partea celor pe care i-a chinuit cu atâta simţ de răspundere.

Telespectatorii Pro TV nu trebuie să rateze prima ediţie "La Măruţă", când Victor Slav şi Bianca Drăguşanu vin pe Happylica pentru a face primele dezvăluiri despre nunta lor. Cei doi vor face mărturisiri despre locul unde au decis să se căsătorească, despre verighetele pe care le-au ales şi invitaţiile de nuntă. Tot atunci, platoul emisiunii va găzdui un moment de-a dreptul spectaculos pus în scenă de acrobaţii celebrului Cirque du Soleil, un număr uluitor, plin de vitalitate şi eleganţă.

Cătălin Măruţă are surprize pregătite şi pentru nea Mărin, astfel că, tot luni, o mulţime de vedete care au fost supuse la cele mai grele chinuri în show-ul "Serviţi, vă rog!" vor să se răzbune. Nea Mărin, spaima showbiz-ului, va trece printr-o încercare la care nici nu se gândea, în timp ce "La Măruţă" vor sosi vedete precum Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Răzvan Fodor, Elwira Petre, Edi Stancu, "masterchefii" Nini, Sissoko şi Alex Hora, Ionuţ Iftimoaie, Doiniţa Oancea şi mulţi alţii.

Păstrând linia cu care îşi încantă publicul de atâţia ani, Cătălin Măruţă recunoaşte că a pregătit împreună cu echipa sa şi rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi un decor reîmprospătat: "În mare, formatul va fi acelaşi, pentru că publicul asta aşteaptă de la noi, s-a creat o dependenţă a celor de acasă faţă de structura emisiunii. Însă vom avea şi noutăţi, în sensul că ne gândim la nişte rubrici noi, vor mai fi şi nişte mici modificări de decor, care, după părerea mea, sunt binevenite oricând, personaje noi pe care le veţi vedea mai des în emisiune".

Odată cu noul sezon, vedetele nu trebuie să răsufle uşurate, pentru că celebra Happylica nu pleacă de "La Măruţă", ci este mai pregătită ca niciodată să afle poveşti surprinzătoare de viaţă: "Păstrăm Happylica, e prea încărcată de istorie ca să renunţăm la ea. Pe canapeluţa asta s-au perindat oameni incredibili şi poveşti ieşite din comun. Acolo s-a râs, s-a plâns, s-au deschis şi s-au închis certuri, s-au făcut confesiuni. E aproape vie, Happylica e ca un membru al echipei", spune Măruţă.

Şi band-ul emisiunii pregăteşte noutăţi, astfel că, de luni, îşi va întâmpina telespectatorii cu acorduri muzicale noi. După o vară plină de concerte şi evenimente, cele două veveriţe de la RedBlonde şi băieţii din trupa Zero sunt gata să-i încânte din nou pe telespectatorii Pro TV cu cele mai originale versuri şi interpretări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici