Emisiunea "Românii au talent" de la Pro TV oferă un premiu de 120.000 de euro

"Românii au talent", show-ul care va fi difuzat în curând pe Pro TV, a pregătit un premiu în valoare de 120.000 de euro pentru cel mai talentat dintre români, informează postul de televiziune.

667 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "Românii au talent" de la Pro TV oferă un premiu de 120.000 de euro

Emisiunea "Românii au talent" de la Pro TV oferă un premiu de 120.000 de euro

Înscrierile pentru emisiunea "Românii au talent" au început deja pe site-ul romaniiautalent.ro.

Competiţia pentru marele premiu de 120.000 de euro este deschisă tuturor. Nu contează meseria pe care o are cineva în viaţa de zi cu zi. Astfel, în competiţie sunt aşteptaţi de la contabili la bucătari, de la sudori la economişti, de la profesori la cizmari, de la medici la vânzători, de la farmacişti la şomeri, toată lumea este invitată să se înscrie. De asemenea, nu contează nici vârsta sau numărul de persoane care îşi propun să-şi etaleze abilităţile.

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, juraţii de la "Românii au talent", sunt gata să descopere români deosebiţi. Oricine are un talent al său, fie că este vorba de cântat, de numere de contorsionism sau de pictat unghii, toţi cei care sunt dornici să-şi arate talentul sunt aşteptaţi la preselecţiile care vor avea loc în această vară în Timişoara, Cluj, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bucureşti.

"Românii au talent" este formatul de mare succes mondial "Got Talent", cumpărat de Pro TV de la FremantleMedia. Emisiunea care a cucerit telespectatori din toată lumea şi a revoluţionat industria televiziunii în ultimii ani, "Got Talent", va putea fi văzută în curând la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici