Emma Stone, CÂŞTIGĂTOAREA trofeului pentru cea mai bună actriţă, vorbeşte despre gafa de proporţii de la OSCAR 2017, în care cartonaşul cu numele ei a ajuns la desemnarea celui mai bun film

Emma Stone, care a luat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru rolul din „La La Land”, a făcut primele declaraţii cu privire la gafa de proporţii de la gală, când cel mai important trofeu a fost înmânat greşit filmului în care a jucat.

7133 afișări
Imaginea articolului Emma Stone, CÂŞTIGĂTOAREA trofeului pentru cea mai bună actriţă, vorbeşte despre gafa de proporţii de la OSCAR 2017, în care cartonaşul cu numele ei a ajuns la desemnarea celui mai bun film

Potrivit publicaţiei People, Emma Stone a declarat că a avut la ea în permanenţă cartonaşul care o desemna câştigătoare şi nu ştie cum a ajuns la Warren Beatty, care a înmânat greşit trofeul.

Cel mai important premiu al galei, premiul pentru Cel mai bun film, a fost înmânat, printr-o inexplicabilă eroare a prezentatorului, actorul Warren Beatty, peliculei "La La Land" (regia Damien Chazelle). Peste câteva minute, eroarea a fost corectată şi trofeul a fost atribuit adevăratului câştigător: filmul "Moonlight", în regia lui Barry Jenkins.

Astfel, echipa La La Land a fost nevoită să coboare de pe scenă şi să înmâneze statueta echipei de la Moonlight care a primit premiul în stare de şoc.

”Am deschis plicul şi scria Emma Stone, La La Land. De aia m-am uitat atât de lung şi Faye (Dunaway, coprezentatoare), să ştii că nu am încercat să fiu amuzant”, a declarat Warren Beatty, la scurt timp după ce încurcătura a fost remediată.

Actriţa a dezvăluit, într-un interviu acordat ABC, momentul în care şi-a dat seama că ceva greşit se întâmplă: ”Unul dintre managerii scenei a venit pe scenă şi a început să pună întrebări. Sunt mai mult decât încântată pentru Moonlight, cred că este unul dintre cele mai bvune filme realizate vreodată. Deci în ceea ce mă priveşte, cel mai bun rezultat care ar fi putut să iasă! Dar drumul până acolo a fost o aventură!”. 

În ceea ce priveşte explicaţia pentru greşeala enormă, chiar şi Stone admite că este confuză: ”Nici măcar nu ştiu ce să zic. Nu am suficientă retrospectivă pentru a procesa tot ce s-a întâmplat”.

Un lucru este, însă, sigur: actriţa s-a aflat în posesia cartonaşului care o desemna câştigătoare, în tot acest timp.

“Am ţinut în mână tot timpul cartonaşul cu Cea mai Bună Actriţă în Rol Principal. Nu sunt sigură cum s-a întâmplat totul”, le-a spus Emma stone reporterilor, adăugând că ”Toată lumea este confuză încă. Încântată, dar confuză. Cred că toată lumea se bucură pentru Moonlight. E un film incredibil”.

”Investigaţiile vor continua”, a conchis artista.

LISTA COMPLETĂ A CÂŞTIGĂTORILOR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici