Eros Ramazzotti cântă la Bucureşti

Cântăreţul italian Eros Ramazzotti concertează, pe 10 iulie, la Bucureşti, pe Stadionul "Iolanda Balaş Soter", show-ul din Capitală fiind inclus în turneul de promovare a celui mai nou album al artistului, "Ali e Radici", informează organizatorii, Cramps Music Italia şi InMusica Events România.

194 afișări
Imaginea articolului Eros Ramazzotti cântă la Bucureşti

Eros Ramazzotti cântă la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biletele pentru concert vor fi disponibile din 10 martie, prin Eventim, în magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online, pe www.eventim.ro.

"Ali e Radici - World Tour 2009-2010" a debutat pe 21 octombrie, anul trecut, la Rimini, în Italia.

Cel de-al 11-lea album al lui Eros Ramazzotti, "Ali e Radici", a fost lansat pe 22 mai 2009.

Printre cele mai cunoscute melodii ale lui Ramazzotti, în vârstă de 46 de ani, se numără "Se bastasse una canzone", "Un'altra te" şi "Terra promessa". În cei 25 de ani de carieră, Ramazzotti a vândut peste 40 de milioane de albume.

Starul italian a realizat câteva duete cu artişti prestigioşi, precum Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Luciano Pavarotti, Laura Pausini şi Ricky Martin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici