Ethan Hawke, mărturisiri cutremurătoare despre ce a trăit după divorţul de Uma Thurman | GALERIE FOTO

Ethan Hawke a mărturisit, într-un interviu recent, că viaţa sa personală ”s-a destrămat“ după divorţul de actriţa Uma Thurman.

1724 afișări
Imaginea articolului Ethan Hawke, mărturisiri cutremurătoare despre ce a trăit după divorţul de Uma Thurman | GALERIE FOTO

Ethan Hawke, declaraţie cutremurătoare după divorţul de Uma Thurman

VEZI GALERIE FOTO AICI 

Cei doi au divorţat după şapte ani de căsnicie, în 2003. Ethan Hawke a povestit că în urma divorţului a fost nevoit să joace în filme comerciale pentru a-i putea plăti fostei soţii pensia aliementară, relatează The One.

„În multe feluri, ar fi putut fi începutul a ceva semnificativ, poate a validării comerciale. Dar am divorţat la scurt timp şi viaţa mea personală s-a destrămat“, a spus Ethan Hawke.

El a subliniat că atunci „când eşti deprimat, e mult mai simplu să vezi tot ce e fals cu privire la oamenii din jurul tău şi în viaţă în general. Pur şi simplu am început să fiu conştient de toate astea. Cât de înşelătoare poate fi celebritatea, cât de înşelător poate fi totul“.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici